BEOGRADSKA policija sumnja da je bomba „kašikara“ bačena na terasu stana manekenke i bivše članice grupe „Models“ Aleksandre Meljničenko, u voždovačkoj ulici Koste Jovanovića bila „opomena“ njenom bratu Milanu Nikoliću.

Istražni organi, inače još tragaju za „bombašem“. U incidentu, srećom, niko nije povređen, a u njemu je najverovatnije učestvovao samo jedan napadač.

On je, prema tvrdnjama jednog od svedoka, komšije iz ulice u kojoj se nalazi stan poznate manekenke, došao iz pravca parkića koji se nalazi u Bajronovoj ulici.

Prišao je luksuznoj višespratnici u Koste Jovanovića i preko ograde bacio eksplozivnu napravu.

U stanu se, u trenutku eksplozije, nalazila samo Aleksandrina majka.

Srećom, žena u ovom napadu nije povređena, a policiju je o eksploziji obavestilo privatno obezbeđenje zgrade. – Još se utvrđuje da li je napadač do zgrade došao zaista pešice kroz park, ili je pak bombu bacio iz vozila u pokretu – navode u policiji. – Materijalna šteta se tek procenjuje, ali je najvažnije da niko nije povređen.

Ovo je već drugi bombaški napad na dom Meljničenkove u ovoj godini.

Prvi se dogodio 13. februara, a jedan od osumnjičenih za taj napad bio je izvesni biznismen iz Obrenovca, koga je navodno, Sandrin brat Milan Nikolić prevario za pet stanova.

Ovo međutim, nikada nije i potvrđeno, ali, uprkos tome, inspektori proveravaju da li je Milan ovoga puta bio nečija meta, odnosno da li je eksplozivna naprava bila svojevrsna poruka njemu.

U stanu bivše „Modelsice“ u petak nije bilo nikog, a ni Aleksandra se nije oglašavala.

Zgrada poseduje privatno obezbeđenje, kao i video-nadzor.

Snimci video-kamera već su u posedu policije. MILIONERI ALEKSANDRA Meljničenko (37), kao model je počela da radi sa 15 godina.

Sa nepunih 17 je ušla u estradne vode kao jedna od osnivača pop grupe „Models“.

Krajem devedesetih godina prošlog veka se vratila karijeri modela i neko vreme radila u inostranstvu.

Aleksandra je ruskog milionera Andreja Meljničenka upoznala na jugu Francuske 2003. godine, a venčali su se u septembru 2005. godine.

Ostavi poruku