HUMANITARNI meč Crvene zvezde i Borca u Banjaluci, koji će se odigrati sutra, u 17 časova na Gradksom stadionu, privukao je veliku pažnju, pa su karte za ovaj susret skoro rasprodane za nepunih par sati.

Od 10.500 ulaznica, koliko je pušteno u prodaju, jer je toliki kapacitet sedećih mesta na Gradskom stadionu, ostalo je još jedva 1.000 karata i to najviše za istok dok su sever i zapad razgrabljeni.

Zanimljivo je da u Borcu nisu dobili nikakve zvanične zahteve navijača Zvezde iz Beograda za karte, ali bez obzira na to severna tribina Gradskog stadiona je planula za samo koji sat.- Interes je ogroman, dolaze navijači iz cele Srpske, što garantuje istinski spektakl – poručili su iz Borca.

Zvezdi je ovo prvo gostovanje u Banjaluci posle osam godina, a prema programu igrače Zvezde i stručni štab primiće i predsednik RS Milorad Dodik.

Trener crveno-belih Nenad Lalatović na put je poveo 17 fudbalera, a među njima su omladinci Lazar Đurović i Vladimir Stupić koji su nekoliko dana bili priključeni prvom timu.

Na spisku putnika su: Kahriman, Trkulja, Mijailović, Planić, S. Đorđević, P. Đorđević, Antić, Gogić, Bosančić, Ristić, Savićević, Lazović, Katai, Gavrić, Despotović, Đurović i Stupić.

Ostavi poruku