TRENINZI Partizana poslednjih dana više liče na rad sekcije malog fudbala nego na profesionalni kolektiv elitnog ranga.

Usled reprezentativnih obaveza i učešća crno-belih u čitavom nizu selekcija, kao i niza povreda trener Marko Nikolić na raspolaganju ima samo 11 fudbalera i tri golmana.

I dok se za odsutne reprezentativce zna kada će se staviti na raspolaganje stručnom štabu, kod svakog od rekonvalescenata i dalje stoji znak pitanja, pa je nezahvalno upuštati se u prognoze o njihovom povratku na teren.

SUTRA U POŽAREVCU FUDBALERI Partizana, tačnije ono što je preostalo od desetkovanog igračkog kadra, odigraće sutra test meč u Požarevcu i tako uveličati rođendan tamošnjeg VGSK.

Utakmica počinje u 15.30 i biće jedina provera crno-belih u prvenstvenoj pauzi.- Drinčić je počeo polako da trči, ali bi bilo neozbiljno govoriti kada će se naći na terenu.

U ponedeljak bi posle dodatnih testova trebalo više da znamo o njegovom stanju i mogućnostima da se priključi radu maksimalnim intenzitetom – kaže doktor Partizana Ilija Rosić.

Ono što navijače Partizana svakako najviše zanima je da li će „motor valjka“ biti spreman za večiti derbi koji se 18.oktobra igra u Humskoj.

I dok je u njegovom slučaju sve otvoreno, jasno je da akteri 147. svetkovine srpskog fudbala neće biti Darko Brašanac i Miloš Ostojić.- Brašanca naredne nedelje očekuje kontrola kod pulmologa na VMA i kada stignu rezultati moći će da se govori o narednim potezima.

Ostojić nije operisan i njega čeka pregled tokom iduće nedelje, verujem da bi za dve nedelje mogao da uđe u trenažni proces – zaključio je Rosić.

Ostavi poruku