Naslovna Fudbal Vlado Čapljić zamenio Bekvalca na klupi kragujevačkog Radničkog

Vlado Čapljić zamenio Bekvalca na klupi kragujevačkog Radničkog

0

Trener koji je pre tri sezone uveo fudbalere Radničkog 1923 u Superligu, Vlado Čapljić (52), predvodiće ponovo ekipu šumadijskog superligaša, posle neuspešnog starta Kragujevčana u ovoj polusezoni i ostavke trenera Dragoljuba Bekvalca, neposredno po porazu od Rada (0:3).

Ovo je za „Sport” rekao Aleksandar Mitrović, predsednik kluba iz grada na Lepenici, iako pregovori nisu baš zvanično bili okončani.

Vlado Čapljić je, to je opšte poznato, ljubimac navijača Radničkog, ali je iz kluba s kojim se od Srpske lige prošetao do elite otišao jer nije imao odgovarajuću profi licencu, pa je tadašnja uprava angažovala Slavenka Kuzeljevića.

Posle toga, Čapljić je trenirao sarajevsku Slaviju, a u prošloj sezoni Donji Srem, iako u Pećincima nije prvi trener, bar za protokol Fudbalskog saveza Srbije.

Ovo i sada, svakako, ostaje problem za Upravu Radničkog 1923, koja treba da pronađe trenera, koji će da ispuni taj uslov i „pokriva“ Čapljića na klupi.

Da podsetimo, Vlado Čapljić je u Radnički 1923, prvi put došao iz niškog Radničkog, a u bogatoj igračkoj karijeri bio je fudbaler sarajevskog Željezničara, Partizana, zagrebačkog Dinama i portugalskog Esposendea.

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version