Poslovni direktor Partizana Mlađan Šilobad oštro je demantovao navode dnevnih novina „Blic“ u izdanju od srede, 8. oktobra. Šilobad je u izjavi za sajt srpskog prvaka istakao da je sasvim jasno zbog čega se takve neistine puštaju u javnost, istakavši da jedino nije poznato da li je novinar beogradskog dnevnog lista sve izmislio ili mu je rečeno da tako nešto napiše. – Nije prvi put da „Blic“ objavljuje neistine o KK Partizan.

Naveli su da je u utorak na račun kluba uplaćeno 750.000 evra, što je apsolutna neistina.

Jasna je namera zbog čega se to piše, jer poznato je da Partizan ima dugovanja iz prethodnih sezona, pa na taj način žele da izazovu nepoverenje prema ljudima koji vode klub.

Stvara se atmosfera da su oni kojima se duguje ostali uskraćeni za nešto što su možda drugi dobili.

Nejasno je da li je novinar Strahinja Milićević to sam izmislio ili mu je rečeno da to napiše, od strane ljudi koji su se takvim radnjama bavili i ranije – rekao je Šilobad, dodavši da se takvim ispadima u informisanju kreira atmosfera da ne treba rešavati pitanje finansiranja sporta. – Javnost dobija sliku da se novčana sredstva u toj oblasti obezbeđuju lako i u ogromnim iznosima, što svakako nije slučaj – jasan je bio Šilobad.

Ostavi poruku