Nije Partizanu bilo prijatno gostovanje u Lučanima, iako su crno-beli uspeli da pobede i sedmi put u nizu na domaćim terenima i opravdaju ulogu favorita.

Trener Marko Nikolić, svestan da su igrači prilično umorni od takmičenja na tri fronta, bio je zadovoljan zbog pobede, a zamerke je ostavio za svlačionicu.- Mnogo važna pobeda za nas i čestitam mom timu.

Igralo se na teškom terenu, koji je zahtevao dodatne napore i, uz sve probleme koje imamo sa povredama, opterećenošću od takmičenja, odajem veliko priznanje igračima što su izneli još jedan izazov.

Vezali smo sedam pobeda, zadržali stopostotni učinak, što je retkost u Evropi i nije mala stvar.

Rival je utakmicu učinio zanimljivom do samog kraja i smatram da su navijači imali šta da vide – rekao je trener Marko Nikolić.

Osvrnuvši se na dešavanja na terenu, mladi stručnjak je istakao:- U prvom delu smo imali igru pod kontrolom, loptu u posedu, sve je išlo kako nam odgovara, pa je došao i taj gol, čini se, u pravi čas.

U nastavku smo postigli još jedan i delovalo je da je gotovo.

Ipak, rival nas je ugrozio iz prekida, gde su najjači, imali smo problema u skoku, jer je Mladost zaista sjajna u tom segmentu, pa ni skakači poput Škuletića, Branka Ilića, Stankovića nisu imali uvek pravo rešenje za atake domaćina.

Posle toga je usledila je neizvesnost, ali, uspeli smo da izdržimo do kraja i osvojimo važna tri boda.

Vraćamo se kući srećni, lepo je što smo prvi sa mečom manje i preostaje nam da u narednih 15-tak dana pripremimo naredne izazove.Šta je donelo prevagu protiv Mladosti i smatrate li da je Partizan na pravi način iskoristio kiks Crvene zvezde?- Gledamo samo sebe, svoju igru i rezultate.

Trudimo se da zadržimno kontinuitet koliko možemo.

Pre nekoliko dana smo igrali u Grčkoj, na sjajnoj podlozi, sada na teškom terenu i nekada je teško izdržati sve to, ali se borimo.

Imamo iskustvo, postigli smo gol u pravi čas, iako smo slabije igrali zonsku odbranu.

Kvalitet imamo i u špicu, gde i Lazović i Škuletić donose prevagu golovima – zaključio je Marko Nikolić.

Ostavi poruku