STRAVIČNO priznanje monstruma Darka Kostića (39) o silovanju i ubistvu Ivane Podraščić (14) nije poljuljalo nadu njene porodice da je ona i dalje živa.

Rezultat DNK analize jedino je što će ih razuveriti, dok policija i dalje traga za svim dokazima u kobnoj kući na Petlovom brdu, koji će ubicu i silovatelja trajno staviti iza rešetaka.

U domu Podraščića u Batajnici muklu tišinu razbija samo lavež pasa u dvorištu.

Na kapiji nema ni umrlice njihove mezimce, jer je ona za njih na putu ka kući.

Ni komšije se ne usuđuju da pređu prag i izjave saučešće, jer znaju da će ih dočekati ljutnja i reči prekora. – Trude se da ponašaju normalno, kao da se ništa ne dešava, a u sebi se sigurno grizu – kaže jedna od komšinica – Ne prihavatju to, odbijaju da poveruju da je to Ivana.

Pa kao da i mi ne bismo voleli isto…

Krišom se na ulici komšije zapitkuju kad će sahrana, iako o tome porodica i ne razmišlja.

Njih niko nije obavestio o rezultatima obdukcije, niti šta je pokazala DNK analiza.

Majka Nada tvrdi da niko od članova porodice nije ni dao uzorke kojim bi se uporedili nalazi pronađenog tela. – To nije moja Ivana.

Znam.

On nije mogao da vidi ko je devojka u mraku – teši se majka Nada, noseći u zagrljaju plišanog medu, koji je bio omiljena igračka njene devojčice. – Taj monstrum nju negde skriva, da ne bi razotkrila sve te narkomane.

Poručite mojoj Ivani da je mnogo volim i da mi se vrati što pre.

Otac Drago i sin Srećko (16) nisu hteli ni da komentarišu, samo su upozorili novinare da je pas pušten sa lanca u dvorištu.

Kako saznajemo od komšija, Ivanina godinu dana starija sestra Nikolina odvedena je kod rođaka, dok se cela situacija ne smiri.

Za to vreme policija neumorno pretražuje teren na mestu svirepog zločina na Petlovom brdu.

Strah i dalje postoji šta krije blato, rastinje i đubre u napuštenoj kući, koje se raščišćava.

Ivana Podraščić nije jedina žrtva Kostića, koji ju je u ovom skrovištu 31. jula silovao i ubio motikom, a zatim i zakopao.

Iako je u medijima se pojavila priča da je u toku potraga za nestalom devojčicom od 29. jula, monstrum se nije libio da počini još jedan zločin.

Samo dva meseca kasnije u istoj kući napastvovao i dvadeset dvoogodišnju poznanicu, zbog čije prijave se celo klupko zločina razmotalo pred inspektorima.

Postavlja se samo pitanje da li će se otkriti još neka žrtva nemilosrdnog silovatelja. MANIJAK Strašna ispovest osvanula je ovih dana u medijima – J.

K. (39), žena Kostićevog rođenog brata, tvrdi da ju je dever silovao! Prema priči J.

K., Kostić ju je, sa šrafcigerom pod grlom, odveo u napuštenu kuću na Autokomandi i primorao na seksualni čin.

Muž joj nije poverovao, a policiji je prijavila isuviše kasno, tek sedam dana posle zločina… NEMA SUMNjE KAKO saznajemo iz MUP Srbije, majka Nada Podraščić je dala uzorak za DNK analizu, čiji se rezultati još uvek očekuju.

Ipak, u policiji tvrde da pronađeni komadi odeće i patike, kao i priča Kostića, nedvosmisleno ukazuju da je reč o nestaloj Ivani Podraščić.

Ostavi poruku