KADA se sve sabere i oduzme, plus 30 protiv Levskog (85:55) je start kojim svi navijači Crvene zvezde moraju da budu zadovoljni. Činjenice da su crveno-beli prilično „renovirali“ ekipu, da je trener Radonjić imao kompletan tim na raspolaganju kratko, da je još u toku upoznavanje novajlija (Vilijams, Jović, Dangubi, Kalinić, Cirbes) i ostatka tima, uz oporavak od povreda (Dangubić i Lazić) i nedovoljnu fizičku spremnost posebno projektovanog lidera Markusa Vilijamsa, samo govore u prilog tome da je Zvezda premijeru prošla sa visokim ocenama. – Tokom prvog poluvremena smo možda bili i malo zbunjeni.

Kao da nas je ponela atmosfera baš zbog toga što imamo mnogo novih momaka, koji nisu navikli na Zvezdine navijače.

Ali, kada su se svi opustili, došlo je i odlično drugo poluvreme – kaže Boban Marijanović, jedan od onih koji su ostvarili značajan učinak u ubedljivom trijumfu. Kako vam izgleda novi tim Zvezde? – Još je rano da „cenim“.

Sigurno da smo brži i agresivniji.

Prošle godine smo bili iskusni, ali ovo je mladost-ludost i to na onaj pozitivan način. Mnogo toga će zavisiti od Vilijamsa… – Odličan igrač, plejmeker koji sve vidi, a ima i perfektan šut.

Nemam dilemu da je on motor ove ekipe.

Tu je da razigra, a ne da daje 50 poena.

Biće još spremniji, mada je i sada na visokom nivou i svi ćemo mu pomoći. Zvezda sledeći meč igra u Zagrebu protiv Cibone (utorak 7. oktobar, 20.00). – Mnogi su pričali da Cibona neće biti u punom sastavu zbog svih problema koje su imali tokom leta i da će biti slabi, ali nije tako – jasan je Marjanović. ČESTITKE MARKOVIĆU DUGOGODIŠNjI Marjanovićev saigrač iz Hemofarma i reprezentativnih selekcije, Stefan Marković, u petak je prvi put postao otac. – Svi iz Zvezde mu čestitamo od srca i želimo mu da mu je sin živ zdrav i usešan, da bude još bolji od oca.

Eto, nadam se i da ću ja ići njegovim stopama i da ću dobiti još neko dete – u dobrom raspoloženju će Marjanović.

Ostavi poruku