VOJVODINA je u velikom naletu, ali pred današnji derbi kola sa Novim Pazarom na „Karađorđu“ (19.00, Arena 1) trećeplasirani tim Jelen superlige starhuje od probuđenog gosta iz dva razloga.

Prvi su odsustva golgetera Lazara Veselinovića i Marka Ivanića, a drugi je vezan za trenera Pazaraca, nekadašnjeg direktora i trenera Milorada Kosanovića koji je u prethodnom kolu deklasairao Jagodinu 3:0. Trener Zoran Marić poslaće Jovana Stojanovića da odmeni golgetere i donese bodove kojim bi Novosađani ostvarili najbolji start u istoriji sa sedam pobeda u prvih osam kola.

Iskusni vezista Janko Tumbasević veruje da će mladi tim „lala“ uspeti da nadjača Kosaniovićev tim. – Novom Pazaru je krenulo, zabeležili su visoku pobedu nad Jagodinom, osokoljeni su, a što je najvažnije, imaju novog trenera, Milorada Kosanovića, dobrog poznavaoca igre Vojvodine.

To kazuje da imaju i nov motiv za dokazivanje a inače su ekipa koja poseduje kvalitet i igra dobar fudbal.

Međutim, na nama je nastavimo onako kako smo i počeli sezonu i smatram da možemo da stignemo do nova tri boda borbenošću i zalaganjem na terenu, što, sasvim sam siguran, neće izostati – istakao je Tumbasević. Trener Pazaraca Milorad Kosanović tvrdi da Vojvodina igra najbolji fudbal u zemlji. – „Karađorđe“ je moj drugi dom, proveo sam tamo 15 divnih godina.

Vojvodina igra bolje i od Partizana, znamo s kim se suočavamo ali imamo i plan kako da iz duela izađemo neporaženi.

Ne dolazimo da se zabavljamo već da se takmičimo, pa se tako i pripremamo – istakao je Kosanović.

Ostavi poruku