Naslovna Fudbal Lazović zaslužio poziv u nacionalni tim

Lazović zaslužio poziv u nacionalni tim

0

KADA je holandski stručnjak na klupi Srbije Dik Advokat u sredu saopštio da za utakmice protiv Jermenije i Albanije između ostalih računa i na Danka Lazovića, malo je bilo onih koji su i pomišljali da bi tako nešto moglo da se dogodi.

Iskusni napadač još nije rekao šta misli o povratku u reprezentaciju, od čijeg dresa se oprostio pre nekoliko godina, a trener crno-belih Marko Nikolić nema ni najmanju dilemu oko toga da li je Advokat povukao pravi potez. – Danko je više nego zasluženo dobio poziv u reprezentaciju i smatram da je to pametan potez selektora, iako se nikad ne mešam u tuđ posao.

Budu li kvalifikacije uspešne, a mogu da budu, s obzirom na to da prve dve ekipe idu na EURO, i uz dobru sezonu u Partizanu, to bi predstavljalo krunu karijere Danka Lazovića.

Znam da ima veliku želju da igra za reprezentaciju, ali je njegova privatna stvar da li će to učiniti i na njemu je da odluči – rekao je Nikolić. Mnogi su spremni da svoje iznenađenje potkrepe činjenicom da je Lazović zagazio u četvrtu deceniju života. – Smatram da za reprezentaciju trebaju da igraju najbolji igrači, a sve reprezentacije koje su osvajale velika takmičenja i svi veliki timovi koji su stizali do značajnih trofeja, sa izuzetkom Ajaksa, imali su prosek godina 30.

Tad su fudbaleri u najboljem dobu, samo se kod nas smatraju veteranima.

Mislim da je Danko u najzrelijim igračkim godinama i siguran sam da može još dosta da pruži.

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version