SHARE

Аутомобил “форд фокус” у власништву Миљана Андрића, супруга бивше секретарице СНСД-а Рајке Андрић, која такође користи ауто, изгорио је рано јутрос на паркингу испред стамбене зграде у насељу Тини у Требињу.

Комшије из улаза тврде да Андрићи који и живе у тој згради аутомобил углавном паркирају на једном од мјеста на паркингу испред зграде, те да их је јутрос пробудио прасак аутомобила.

„Био је то више прасак него експлозија, али је заиста изгледало страшно и као да све гори, што је нас јако уплашило, а када смо дошли себи и изашли на прозоре, већ су стизали и ватрогасци”, тврде комшије.

А да је пожар био снажан потврдили су и први подаци са терена, гдје ватрогасци нису успјели да угасе ватру на предњем дијелу аута који је у потпуности уништен, већ је пламен под притиском пробио и вјетробранско стакло и прокуљао у унутрашњост, тако да је голим оком видљиво да је материјална штета велика.

У пожару је оштећен и сусједни аутомобил на паркингу, “голф пет” чији је власник тужилац Окружног тужилаштва Требиње Синиша Лазаревић који није био ту.

Његове колеге у Оружном тужилаштву у Требињу, чији је дежурни тужилац изашао на лице мјеста са инспектором противпожарне заштите, вјештаком машинске струке и припадницима ЦЈБ Требиње, саопштиле су да је извршен увиђај, али да се још не може говорити о узроцима избијања пожара на возилу.

“Изузети су одређени доказни материјали који ће бити послати на вјештачење, након чега се могу очекивати прецизнија објашњења у вези са овим пожаром”, саопштено је у требињском тужилаштву.

Из Тужилаштва је потврђена и материјална штета на голфу њиховог колеге која ће се накнадно утврдити.

 

 

SHARE

Оставите одговор