Rekao bih neočekivano lagan poraz Partizana, pogotovo što uvodnih dvadesetak minuta nije nagoveštavalo ovakav epilog.

Bio je naš predstavnik u tim trenucima mnogo agresivniji, igrao na polovini protivnika i delovalo je da su crno-beli kvalitetniji rival od Asterasa. Sve to kao da ih je uspavalo, domaćin se svesno povukao, a onda čekao priliku da iz brzih kontranapada ugrozi gol Lukača.

Osetilo se u igri Partizana odsustvo Drinčića, naravno i Škuletića, odnosno Brašanca, a za jedan tim to nije mali hendikep.

Radi se o standarnim igračima, važnim za igru Partizana. Oba gola su lako „došla“, a s druge strane u prvom poluvremenu nismo videli ni pokušaj ka golu Asterasa.

Situacija se donekle promenila u nastavku, želeo je Partizan više, ali ponovo relativno rano primljeni gol, otklonio je svaku sumnju u konačan ishod meča. Na kraju se pokazalo da je odsustvo, ponavljam, nekolicine važnih igrača, imalo velikog uticaja na igru Partizana, a time i rezultat utakmice.

Nema druge nego da crno-beli u narednim duelima pokažu da mogu i više i bolje, uverili su nas u to protiv Totenhema i ja iskreno ne sumnjam da će sa Drinčićem i Škuletićem Partizan delovati daleko bolje.

Ostavi poruku