Disciplinksa komisija UEFA još jednom nije imala razumevanja za Partizan i nije preinačila odluku o kazni Petaru Škuletiću, iako se klub iz Humske žalio na odluku Disciplinske komisije, koja je napadača suspendovala dve utkmice, saznaje „Sport”.

Škuletiću je kazna izrečena zbog crvenog kartona u duelu plej-ofa za Ligu Evrope sa Nefčijem u Bakuu i crno-beli su rešili da odreaguju, ali, to nije imalo odjeka u evropskoj kući fudbala, koja na klubove sa Balkana gleda kao „maćeha”.

– Nema ništa od toga, žalba koju je klub uputio nije usvojena i ne možemo da računamo na Petra Škuletića ni u meču sa Asterasom.

Pokušali smo da odreagujemo, jer smatramo da naš igrač nije kriv zbog dešavanja u završnici meča sa Nefčijem, ali odluke koje UEFA donese je teško promeniti i nastavljamo takmičenje u Evropi bez Petra još ovaj put – kaže za “Sport” trener Partizana Marko Nikolić.

Podsetimo, Škuletić je odmah po dobijanju crvenog kartona po automatizmu kažnjen jedan meč i to onaj protiv Totenhema, a ubrzo je Disciplinska komisija UEFA donela odluku o suspenziji od dve utakmice, iako igrač, što potvrđuje i snimak, nije bio vinovnik ekscesa u završnici duela sa Nefčijem.

Ostavi poruku