Naslovna Srbija Mutni Dunav još krije tajnu

Mutni Dunav još krije tajnu

0

DUNAVSKE dubine između Beočina sa sremske, i Futoga sa bačke strane, i dalje „kriju“ automobil kojim je, sedamdesetogodišnja Mira R., za koju nezvanično saznajemo da je iz Novog Beograda, u ponedeljak, sa skele sletela u reku.

Ronioci žandarmerije su i juče pretraživali samo mesto na kojem je „suzuki maruti“ beogradskih registarskih oznaka upao u rečne talase, ali i uzvodno i nizvodno nekoliko stotina metara odatle.

Mira se, kako saznajemo, skelom iz Beočina prekjuče pre podne uputila na suprotnu obalu u Futogu, gde je nameravala da prisustvuje sahrani prijatelja.

Po nezvaničnim saznanjima, ona je prethodno sa suprugom boravila u vikendici u Vrdniku na obroncima Fruške gore, i odatle se sama kolima uputila u Futog.

Njen suprug se, saznajemo nezvanično, usprotivio da ona ide na sahranu prijatelju, zbog čega je između supružnika došlo do prepirke.

Ona je, međutim, i pored toga bila odlučna u svojoj nameri, uzela je ključeve od „suzuki marutija“ i uputila se prema skeli.NAMERNO U SMRT NA osnovu svega što se dešavalo na skeli, putnici koji su se zatekli u još četiri vozila stekli su utisak da je Mira namerno sletela u Dunav.

– Prethodno je povukla ručnu kočnicu, a zatim je naglo dodala gas i vozilo je sletelo u Dunav – ispričali su očevici.

Skeledžije kažu da su je dobro zapamtili, jer je insistirala da njeno vozilo bude prvo u koloni, a izgledala je vrlo uznemireno i potreseno.

Čak je, kažu, pre polaska skele, na obali uradila i nekoliko sklekova.

– Razgovarala je sa nekolicinom putnika, a od jedne gospođe je tražila da joj pozajmi 300 dinara da plati prevoz skelom – ispričao je jedan od skeledžija.

– Čak je u svoj mobilni telefon zabeležila njen broj mobilnog telefona, verovatno da bi se kasnije dogovorile u vezi sa vraćanjem duga.

Nekoliko minuta po polasku skele sa beočinske obale Dunava, otprilike oko 500 metara dalje, ova žena je, ispričali su malobrojni očevici, iznenada kolima sletela u reku.

Po onome što su naveli, sve se dogodilo bukvalno u nekoliko sekundi, tako da niko od prisutnih nije stigao da reaguje.

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version