I bi parada.

Homoseksualcima danas ništa nije bolje nego pre nje.

Nije bolje ni Srbiji.

Jedini dobitnik je grupica politikanata pod duginom zastavom.Zašto su zarobljenici svojih hormona u zabludi da su „osvojili slobodu“? Zato što su ih predvodili profesionalni homići sa transparentom: „Za sve žrtve nasilja u Srbiji“.

To su isti oni koji su pre neku godinu istakli natpis „Smrt državi“ i čija briga za gejove nija šira od kloake.Ti prajdovski telali su u samom vrhu burgije koja ovde godinama pokušava da razori duhovni i društveni obrazac.

Podvriskujući sladostrasno, oni ubedljivoj „onostranoj većini“ podrugljivo poručuju da joj je država sazdana na zločinu, da su joj patrijarh i vladike inspiratori nasilja…Nisu rekli ništa novo, jer je samoprezir ovde odavno ustanovljen kao snažna ideologija.

Ali, iza svega ovoga krije se militantna logika kojoj nije cilj zaštita prava, već nametanje pederastije kao prihvatljivog socijalnog pravca.

Kako drugačije objasniti da gejovi svake godine marširaju u Berlinu ili Njujorku, gde su im slobode mnogo veće nego u njima gadnoj i „zatucanoj“ Srbiji?Zato neka Vučić i Dačić, kad odmore svoja ramena od silnog tapkanja ambasadora i civilizovanog sveta, već sada spremaju kordone za sledeću paradu.

Nešto mi govori da će tolerantni gejovi dogodine, dok budu zviždali crkvenim zvonima, ispostaviti zahteve da im se legalizuju brakovi i omogući usvajanje dece…

Uzdignuti dugin barjak slobode ne sme pasti.

Ostavi poruku