Naslovna Srbija Izbo ženu, pa pušten na slobodu

Izbo ženu, pa pušten na slobodu

0

SA više uboda nožem u predelu grudi, ruku i nogu, Dragan M.

(39) iz Šapca, teško je povredio svoju suprugu Slavicu M.

(34)! Više javno tužilaštvo u ovom gradu, delo je kvalifikovalo kao pokušaj ubistva, međutim, zbog štrajka advokata, zahtev za određivanje pritvora je odbijen, a sudija za prethodni postupak je pustio Dragana da se – brani sa slobode! Napad se dogodio u nedelju kasno po podne, u porodičnoj kući u Jadranskoj ulici.

Kako „Novosti“ saznaju, povod su narušeni bračni odnosi, a Slavica je, navodno, suprugu saopštila da namerava da ga napusti, nakon čega je on zaključao vrata i dokopao se kuhinjskog noža.

Kada je mislio da je dovoljno povredio ženu, pokušao je da sebi preseče vene, ali su susedi čuli zapomaganje i dotrčali.

Zbog težine povreda, Slavica je prevezena u Urgentni centar u Beogradu, dok su Draganu u bolnici u Šapcu konstatovane lakše posekotine.

Policija je Dragana privela Višem javnom tužilaštvu, a kako mu je na teret stavljeno delo za koje je, prilikom saslušanja, neophodan branilac, tužilac je osumnjičenom predložio da ga sam odabere.

Kada je ovaj to odbio, dodelio mu ga je – po službenoj dužnosti.

– Advokat nije hteo da pristupi ni nakon obaveštenja da će kod sudije Žike Lazića, biti održano ročište.

Tužilaštvo je moralo da insistira na određivanju pritvora zbog mogućnosti uticaja na svedoke, ali i mogućnosti da osumnjičeni zaista ubije suprugu – kaže naš izvor blizak istrazi, navodeći da se Dragan tako našao na slobodi.

STRAH KAKO „Novosti“ saznaju, Slavičina porodica trebalo bi da dobije policijsko obezbeđenje.

Navodno, njeni otac i brat su uplašeni, jer se napadač, inače tehničar u šabačkoj bolnici, godinama leči od šizofrenije.

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku

Exit mobile version