SHARE

Потпредсједник СНСД-а Игор Радојичић оцијенио је да је побједа кандидата СНСД-а на пријевременим изборима за начелника општине Лакташи Мирослава Коџомана само једна етапа у кампањи која ће бити крунисана тријумфом СНСД-а на општим изборима 12. октобра.

“За СНСД је ово огромна потврда онога што смо радили. Упркос свему што се о нама негативно говорило, идемо остварити још једну побједу 12. октобра, да и те изборе одржимо на фер и демократски начин и да добијемо побједнике који ће 13. октобра моћи да наставе даље да раде”, рекао је Радојичић новинарима вечерас у Лакташима.

Он је констатовао да су одржани фер и демократски избори у Лакташима, а веома је важно да су грађани слободно изразили своју вољу без иједног инцидента.

“За СНСД је то веома важно зато што је више од двије године у току веома негативна кампања у којој се СНСД и сви његови функционери сатанизују на најгори могући начин. Предизборна камања готово да није престајала од локалних избора 2012. године. Огроман је успјех данас у Лакташима остварити поново 56 одсто гласова за СНСД, наспрам уједињене опозиције у којој и не знамо тачно колико политичких партија има, која је успјела досегнути 42 одсто гласова”, додао је Радојичић.

Потпредсједник СНСД-а Никола Шпирић оцијенио је да побједа Коџомана на пријевременим изборима за начелника општине Лакташи представља увод у побједу странке на општим изборима 12. отктобра.

Он је рекао да је вечерас стигао у Лакташе да честита побједу Коџоману.

“Ово представља увод у побједу СНСД-а на општим изборима 12. октобра”, нагласио је Шпирић.

SHARE

Оставите одговор