SHARE

Crvena zvezda i njeni vršioci dužnosti traže podršku klubova u njenom nastojanju da se obezbede prevremeni izbori u Srbiji, ali utisak je da veliki broj klubova smatra da aktuelno rukovodstvo crveno-belih sa svojim biografijama nema kredibilitet koji bi bio vredan podrške klubova i regiona.

Tim povodom pozvali smo predsednika Jagodine i prvog čoveka FS Regiona istočne Srbije Gorana Milanovića…

– Neko pismo je stiglo, ali verujte da nisam imao vremena da ga pogledam – kaže za “Sport” Milanović.- Uostalom, nema ni potrebe ako je to ono što je već osvanulo na raznim portalima i u novinama.

Hoće li Jagodina imati stav po pitanju Zvezdinog zahteva? – Ja ću izneti svoje lično mišljenje, a s obzirom koliko posla imamo, sumnjam da će klub da se bavi nečijim željama.

Iskren da budem, za nas je to nevažno.

Za Zvezdana Terzića i Crvenu zvezdu nije? – Njihovo je pravo da pišu i traže šta hoće.

Dobro je ako imaju vremena da se bave time pored svih problema koji nisu mali.

Poštujemo to, ali za nas u ovom trenutku srpski fudbal ima druge prioritete.

U Zvezdi kažu da 65 odsto ljudi u Srbiji, koji navodno navijaju za crveno-bele, zahtevaju podršku drugih klubova u njihovim zahtevima? – Koliko ste rekli? Jel se vi to šalite? I ja za sebe mogu da kažem da sam najbolji i najlepši…

Budimo ozbiljni.

Ja bih pre rekao da je Crvena zvezda, u ovoj situaciji koju želi da predstavi, samo jedan od 2.600 klubova.

Istina sa velikim brojem navijača, možda i najvećim, ali ne znam da li time treba da se kite oni koji traže to što traže.

Ne sviđa mi se takođe taj, rekao bih, potcenjivački odnos prema drugim sredinama, klubovima.

Niste nam rekli vaš stav? – Ako kažem da u ovom trenutku srpski fudbal ima druge prioritete, odnosno važnije stvari od ispunjavanja nečijih želja, onda je sve jasno.

Dakle, pred nama su važni mečevi reprezentacije, radovi na obnovi infrastrukture, novih terena sa veštačkom travom i drugi projekti.

A Karadžić? Sumnjam da i on ima vremena da se bavi ovim stvarima – kaže Goran Milanović.KORAĆ: NEUMESNO JE SADA DA O TOME PRIČAMOU Novom Pazaru su primili pismo Crvene zvezde u kojem beogradski klub traži podršku da se smeni Tomislav Karadžić i raspišu vanredni izbori u Fudbalskom savezu Srbije.

– Neumesno je sada u toku prvenstva raspravljati o inicijativi kluba sa Marakane – kategoričan je Redžep Korać, generalni sekretar Pazaraca.

Ako ne sada – kada? – O Zvezdinom predlogu najsvrsishodnije je raspravu početi na polusezoni.

Ili na kraju šampionata.

Ima u srpskom fudbalu mnogo prečih poslova od predloga crveno-belih – ističe Korać.MITROVIĆ: IMAMO PREČIH POSLOVAU šumadijskom superligašu Radničkom 1923, za sada, nemaju stav o pismu koje je svim klubovima, pa i njima tražeći podršku za smenu Tomislava Karadžića, predsednika Fudbalskog saveza Srbije, uputila Crvena zvezda.

– Još nismo razmatrali te zahteve.

Imamo prečih poslova i problema koje je neophodno da rešavamo u ovom trenutku.

Svoje mišljenje ne bih hteo da iznosim, dok na Upravnom odboru ne usaglasimo stavove po tom pitanju – kratko je za „Sport” rekao Aleksandar Mitrović, predsednik Radničkog 1923.

SHARE

Оставите одговор