Naslovna Srbija “Kantrimen“ koji je vozio Milićev ukraden u Rimu

“Kantrimen“ koji je vozio Milićev ukraden u Rimu

0

„MINI kantrimen“ koji je vozio Marko Milićev kada je 25.

jula usmrtio Luku Jovanovića (21) na Brankovom mostu u Beogradu, ukraden je u Rimu! Kako „Novosti“ saznaju od izvora bliskih istrazi, krađa „minija“, koji inače još nije pronađen, prijavljena je rimskoj policiji u martu ove godine.

Prava vlasnica „Milićevljevog automobila“ zatekla je, kako navodi sagovornik našeg lista, obijen ormarić za garderobu posle treninga u jednom fitnes centru u Večnom gradu.

Nestale su joj sitnice, ali i ključevi skupog automobila, a ispred sportskog centra sačekao ju je – prazan parking.

Sledećeg dana obratila se rimskoj policiji.

– U međuvremenu, lopovi su falsifikovali papire i stavili na „minija“ nove italijanske tablice sa kojima je vozilo i ušlo u Srbiju.

Da li je u tom trenutku za njegovim volanom sedeo Milićev ili neko drugi, kao i da li je na neki drugi način povezan sa krađom, još se, međutim ispituje – ukazuje izvor „Novosti“.

Kako nezvanično saznajemo, Marko Milićev nije vozio ovaj automobil „strogo u ilegali“.

Naime, pauk mu je nekoliko puta nosio vozilo zato što je bilo parkirano na nedozvoljenom mestu.

I uvek, kada ga je uzimao sa parkinga ovog Javnog komunalnog preduzeća u Beogradu, Milićev je pokazivao falsifikovane papire, sa uredno upisanim brojevima šasije i motora.

Za „mini kantrimenom“ se još traga.

Jedna od osuđenih saputnica Marka Milićeva, Tamara Bogdanović, nedavno je dopunila svoju odbranu tako što je otkrila da je Milićev sa svojim kumom, Bratislavom Vesovićem, došao kod nje u Novi Sad desetak dana posle nesreće na Brankovom mostu.

Prema njenim rečima, zapretio joj je da nikom ništa ne priča, i rekao da je automobil isečen na delove i prebačen u inostranstvo.

Tužilaštvo, ali i odbrana ostalih osuđenih, koji su potpisali sporazume o priznanju krivičnog dela, smatraju da automobil nije neophodan za završetak ovog procesa, ali da bi mogao da upotpuni saobraćajno veštačenje koje je tražilo tužilaštvo.

Zasad će biti dovoljni delovi „minija“ koji su pronađeni na mostu posle nesreće, nalaz specijaliste sudske medicine o povredama pokojnog Luke Jovanovića i iskazi osuđenih i svedoka, odnosno Lukinih drugova koji su u trenutku nesreće gurali „ladu“ na mostu, s koje je prethodno otpao točak.

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku

Exit mobile version