NOVOSADSKI superligaš u petak se oglasio saopštenjem u kojem je istakao da je na njegovu adresu iz FSS stigao zvaničan dopis u kojem se pohvaljuju rezultati rada na ispunjavanju finansijskog monitoringa.

– Prvi put od kako je uveden postupak finansijskog monitoringa od strane UEFA, jedan srpski klub je u datom roku izvršio sve svoje obaveze i pritom nije narušio nijedan od indikatora predviđenih Pravilnikom o licenciranju klubova i finansijskom fer-pleju.

Vojvodina je tako stala u red najorganizovanijih i najvećih klubova Evrope, nastavivši da ispunjava obećanja predsednika kluba Zorana Šćepanovića koji je na početku svog mandata obećao da će „Stara dama“ biti šampion finansijskog fer-pleja.

Trebalo bi istaći da Vojvodina redovno ispunjava sve svoje obaveze prema Poreskim organima Republike Srbije i da u tom smislu klub ne duguje ni jedan dinar na ime poreskih obaveza i da se ponaša kao socijalno odgovoran subjekt.

Upravni odbor kluba će i ubuduće istrajati na onom što je obećao, a to je čisto i transparentno poslovanje u skladu sa zakonima Republike Srbije i propisima UEFA – kaže se u saopštenju Novosađana.

Ostavi poruku