Ne stišava se bura oko izbora za Miss Bosne i Hercegovine na kojem je titulu najljepše djevojke osvojila 20-godišnja Isidora Borovčanin sa Pala.

Nakon što je sarajevska novinarka Arijana Saračević Helać na svom Facebook profilu dva sata prije izbora pobjednice objavila njeno ime i na taj način pokrenula cijelu lavinu navoda i rasprava o namještaljkama u izboru za Miss (a ovo i nije prvi put da se govori o unaprijed „izabranim“ misicama), redakciju Slobodne Bosne kontaktirali su izvori bliski aktuelnoj misici Isidori Borovčanin i njenoj porodici, koji iznose nove detalje vezane za njenu „pobjedu“.isidora

Kako tvrdi izvor Slobodne Bosne sa Pala, novoizabrana misica je već nekoliko mjeseci u vezi sa Davorom Spaićem, sinom Ratomira Rate Spaića, kontroverznog biznismena i predratnog „žestokog momka“ sa sarajevskog asfalta, koji je ubijen 2006. godine u Istočnom Sarajevu.

Navodno je upravo Spaićev sin platio Direkciji izbora za Miss određenu sumu novca kako bi njegova ljubavnica postala misica.

„Spaićev sin je zbog Isidore prije dva mjeseca ostavio suprugu i dvoje djece. Isidora je bila i trudna s njim, ali je prije samog izbora za Miss BiH abortirala.

Svojim drugaricama je rekla da će mu roditi dijete čim osvoji titulu“, priča izvor Slobodne Bosne i dodaje: „Ta djevojka je klasična ‘sponzoruša’. Davor je 15 godina stariji od nje i ona je s njim isključivo zbog novca, a i prije njega se zabavljala sa lokalnim moćnicima.

Nema nikakve sumnje da je izbor bio namješten i definitivno joj treba oduzeti titulu.“

Izvor: Fokus.ba
Autor: Slobodna Bosna

Ostavi poruku