UPRAVNI odbor Fudbalskog kluba Partizan sastao se u četvrtak posle dužeg vremena i, ako je verovati saopštenju sa klupskog sajta kao relevantnom izvoru – nije uradio baš ništa.

Aktuelna finansijska situacija i blizina decembra kada je predviđeno održavanje izborne skupštine kluba iz Humske, čelnicima Partizana očigledno nisu dovoljno interesantne teme.

Ako i jesu, onda bi svakako trebalo konstatovati da je transparentnost, kojom se tako često „maše“ u srpskom sportu, ostala između četiri zida u sobi gde se sastala fudbalska vlada crno-belih.

Kako drugačije objasniti pokrivanje svih učesnika sastanka tezom da će sve biti jasno posle saopštenja na klupskom sajtu, a onda se posle dva sata iščekivanja kapitalnih informacija ili bar onih značajnih za funkcionisanje kluba pojavi sledećih par rečenica: „Upravni odbor FK Partizan održao je 35.

sednicu na kojoj je razmatrao nekoliko pitanja iz okvira redovnih aktivnosti kluba.

Izvršeno je usklađivanje opštih akata i poslovanja kluba sa izmenama i dopunama važećih zakonskih propisa.

Verifikovane su odluke Sekretarijata Upravnog odbora donete u vremenu između dve sednice Upravnog odbora.

Utvrđeno je da će se izborna sednica Skupštine kluba održati u roku utvrđenom Statutom kluba.

Upravni odbor će utvrditi plan pripremnih aktivnosti i zaduženja organa kluba u cilju sprovođenja izbora saglasno Statutu, ugledu i interesima kluba“.

S obzirom na to da su na poslednjih nekoliko sastanaka u Humskoj usklađivani opšti akti sa izmenama i dopunama važećih zakonskih propisa, moguće je da se ta tema neće naći na dnevnom redu narednog sastanka…

Ostavi poruku