PARTIZAN je osvojio Francusku.

Ljubitelji košarke u zemlji evropskih šampiona aplauzom su pozdravili crno-bele posle finalnog meča u Monpeljeu, jasno stavljajući do znanja koliko cene crno-bele, čiji su dres donedavno nosili Žofri Lovernj i Leo Vesterman, dok je Boris Dalo i dalje u crno-belom.

– Poziv na turnir i aplauzi na utakmicama pokazali su veliko poštovanje francuskih ljubitelja košarke prema Partizanu, našem načinu rada, razultatima, kao i za sve što je klub učinio za razvoj njihovih igrača, ali i košarke uopšte – sumira utiske trener crno-belih Duško Vujošević, istakavši zadovoljstvo i samim dešavanjima na parketu.

– U finalu smo bili bez Milutinova, koji oseća bolove u leđima, sa Tepićem koji se vraćao iz povrede i Murićem koji se uklapa.

Ali, odigrali smo dobro 40 minuta protiv tima iz Vilerbana, koji je samo dan ranije pobedio Katalonce.

Partizan se već okreće duelima sa Emporio Armanijem u Beogradu, od kojih je prvi, u petak, „otvoren“ za publiku.

– U goste nam dolazi italijanski prvak i jedan od najtrofejnijih tamošnjih klubova.

Verujem da će publika doći u velikom broju da zajedno „otvorimo“ sezonu.

Kada već pominjem publiku, takođe verujem da će kupovinom sezonskih ulaznica pomoći klubu u teškoj finansijskoj situaciji, ali i da će biti podrška mladom timu koji će spreman dočekati sezonu.

U trenutku kada je srpska nacionalna košarka ostvarila izvanredan uspeh na svetskom nivou, i kada se s razlogom poziva na vrednovanje tih rezultata, verujem da će se i višegodišnji uspesi Partizana poštovati – završio je Vujošević.NISMO HTELI KANINGEMASTRATEG crno-belih uporedo sa radom na treniznima gleda i potencijalna pojačanja.

– Videćemo da angažujemo bar još jednog igrača, pratimo situaciju na tržištu, ali ne možemo da reagujemo dok ne skinemo blokadu BAT.

Partizan, formalno, duguje Klobučaru, ali nije moralno da potražuje toliki novac koji nije zaradio, već je ta suma proizvod prevare njegovog agenta.

Navodno, Džared Kaningem je odbio poziv crno-belih.

– Apsolutna neistina kojom u javnosti pokušava da se stvori slika da je to kao naš neki poraz.

A druge strane, agenti pokušavaju da pominjanjem Partizana podinu vrednost svojih igrača.

Nedavno su mediji pisali da Dangubić nije došao zbog novca, što je takođe neistina, jer u priči sa njim nismo bili ni došli do faze o finansijama.

Ostavi poruku