Naslovna Košarka Kalinić: Fenerbahče je jači rival od CSKA, bićemo sve bolji

Kalinić: Fenerbahče je jači rival od CSKA, bićemo sve bolji

0

U utakmici između Crvene zvezde Telekom i CSKA za crveno-bele su debitovali Nikola Kalinić i Stefan Jović.

Njih dvojica su sa reprezentacijom Srbije zabeležili neverovatan uspeh i oktitili se srebrnom medaljom na Svetskom kupu u Španiji, a posle kratkog odmora krenuli su u nove izazove sa novim klubom.

Nikola Kalinić je praktično u svom prvom kontaktu sa loptom upisao poene.

To je bio veoma dobar početak u novom klubu za Kalinića, a reprezentativno krilo je velikim brojem uspešnih defanzivnih reakcija žestoko namučio ekipu iz Moskve.

– Ovo je bila moja prva utakmica u crveno-belom dresu i jako mi je drago što je to bilo protiv jednog od najjačih timova Evrope CSKA.

Utakmicu je obeležilo dosta oscilacija, pokazali smo dobru igru i to što smo do sada trenirali, a to je jaka i agresivna odbrana i da pokušamo da dođemo do što više lakih poena.

Donekle smo u tome uspeli, ali se vidi da nam fali još treninga.

Jović i ja smo gotovo tek stigli u tim, čeka nas još puno treninga i mislim da ćemo biti sve bolji – istakao je Kalinić, a potom prokomentarisao sledećeg rivala na Glorija Kupu: – Fenerbahče je možda još jači protivnik od CSKA.

Mnogo su se pojačali ove sezone, ali mi u svaku utakmicu ulazimo sa razmišljanjem da pobedimo.

Oni su izvrsna ekipa i verujem da će biti super utakmica – rekao je krilni igrač Crvene zvezde Telekom koji je potom opisao prve dane u crveno-beloj opremi: – Stručni štab i sagirači su fantastični.

Treneri su preuzeli brigu o meni i sa puno saveta mi pomažu.

Večinu saigrača znam iz prošlih sezona, kao i iz reprezentativnih akcija i mislim da mi to olakšava – zaključio je Kalinić.

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version