Bivši novinar i voditelj TV Pink i bivši portparol protivterorističke jedinice MUP-a, na svom profilu na Fejsbuku objavio da je trenutno u Ukrajini gde se bori na strani proruskih separatista

„Jesam, otišao sam u Donbas da se borim protiv zla koje preti mojoj svetoj Otadžbini Rusiji… Došao sam među braću, da podelimo teret borbe protiv neljudi koji se klanjaju Sotoni, novcu, profitu i kojima je bitno da se predaju najnižim oblicima strasti, i zadovoljenju animalnih nagona“, napisao je Počuča na svom fejsbuk profilu.

Radomir PocucaPočuča objašnjava da u Ukrajinu nije otišao „kao plaćenik, ne za novac, nego iz svesnog uverenja da se mora postaviti brana zlu, inače će prevladati“.

„Ko će, ako neću ja. Ko nam dođe, dobrodošao je. Ko ne želi, ne mora.

„I da, vratiću se, ne brinite, spreman da se suočim sa konsekvencama svog postupka, otvorene duše, sa osmehom na licu, krst svoje Golgote odavno nosim, sa Bogom u srcu. Nastaviću da se borim za svoju Srbiju i odavde, gde se bori i gine, ali makar čovek moze da se suprotstavi realnom i opipljivom zlu“, navodi Počuča.

Podsetimo, Počuča je ranije bio priveden zbog izjave na društvenoj mreži „Fejsbuk“, koja je bila usmerena protiv „Žena u crnom“, nakon čega je dobio i raskid ugovora u MUP.

Ostavi poruku