SHARE

Бивши новинар и водитељ ТВ Пинк и бивши портпарол противтерористичке јединице МУП-а, на свом профилу на Фејсбуку објавио да је тренутно у Украјини где се бори на страни проруских сепаратиста

“Јесам, отишао сам у Донбас да се борим против зла које прети мојој светој Отаџбини Русији… Дошао сам међу браћу, да поделимо терет борбе против нељуди који се клањају Сотони, новцу, профиту и којима је битно да се предају најнижим облицима страсти, и задовољењу анималних нагона”, написао је Почуча на свом фејсбук профилу.

Radomir PocucaПочуча објашњава да у Украјину није отишао “као плаћеник, не за новац, него из свесног уверења да се мора поставити брана злу, иначе ће превладати”.

“Ко ће, ако нећу ја. Ко нам дође, добродошао је. Ко не жели, не мора.

“И да, вратићу се, не брините, спреман да се суочим са консеквенцама свог поступка, отворене душе, са осмехом на лицу, крст своје Голготе одавно носим, са Богом у срцу. Наставићу да се борим за своју Србију и одавде, где се бори и гине, али макар човек мозе да се супротстави реалном и опипљивом злу”, наводи Почуча.

Подсетимо, Почуча је раније био приведен због изјаве на друштвеној мрежи „Фејсбук“, која је била усмерена против „Жена у црном“, након чега је добио и раскид уговора у МУП.

SHARE

Оставите одговор