Naslovna Zabava Nedeljni horoskop od 14. do 21. septembra!

Nedeljni horoskop od 14. do 21. septembra!

0

Nedejni horoskop…

OVAN

Ona: Mars u Strelcu ukazuje da je odličan period za kontakte i putovanja sa inostranstvom. Osećate povratak samopouzdanja i menjate životnu filozofiju. Na poslu imate priliku da promenite ono što vam ne odgovara. U ljubavi ste i dalje proračunati i merite svaki partnerov potez. Sve češće razmišljate o proširenju porodice.
On: Mars u devetom polju podseća vas da je pravi trenutak za usavršavanje, pa ako ste mladi ne bi bilo loše da upišete neki kurs ili studirate. I dalje traje odličan period za poslovne šanse, pa ćete u saradnji sa Devicom imati dobru priliku za napredovanjem. U ljubavi mnogo više obraćate pažnju na detalje. Period je povoljan za dodatnu zaradu.

BIK

Ona: Izlazak Marsa iz Škorpije donosi vam smanjenje tenzija u odnosu sa osobama koje su vam bliske. Uz poziciju Venere imaćete zanimljive susrete na mestima javnog tipa, a mnoge pripadnice vašeg znaka će se zaljubiti. Vaga vam pruža priliku za dodatnu zaradu. Jupiter vam je naklonjen za rešavanje stambenog ili porodičnog pitanja.
On: Venera u petom polju zaslužna je vaše dobro raspoloženje i veru u ljubav. Pravi je trenutak za početak nove emotivne romanse. Ako ste zauzeti, već neko vreme razmišljate o proširenju porodice. Mars prestaje da vam stvara komplikacije, a uz pomoć Merkura naplatićete novac koji ste zaradili.

BLIZANCI

Ona: Lepa pozicija Merkura doprinosi da vaša lepršava priroda dođe do izražaja. Ostvarićete brojne kontakte na mestima javnog tipa. Mars će vam stvoriti otežane odnose sa partnerom, bilo da je reč o poslovnom , bilo o privatnom. Ako ste u braku, trpećete kritike. Treba da se potrudite ništa od toga da ne shvatate isuvuše lično. Lep period za preuređenje prostora u kome živote.
On: Merkur u Vagi stavlja vas u situacije da možete da birate između najmanje dve opacije. To vam se dopada ali vas dovodi u neodlučan položaj. Mars vam donosi otvorene konfrontacije sa osobama koji su vam partneri. To nije slučaj samo sa partnerom na ljubavnom planu, nego i sa osobom sa kojom sarađujete.

RAK

Ona: Uz uticaj Marsa većinu energiju u narednom periodu ulagaćete u posao. To i nije tako loše jer ćete ostvariti kontakte sa inostranim partnerima. Period za potpisivanje pregovora i dalje traje tako da ste u poziciji da zahtevate bolje uslove. Imate sve uslove da ostvarite veću zaradu posredstvom osoba vaternih znakova.
On: Dominantna pozicija Marsa donosi vam više dešavanja na poslu, pa ćete biti okupirani novim prilikama sa Strelčevima i Lavfovima. Iskoristite mogućnost da napredujete. Iako će ovo zahtevati ulaganje dodatne energije, imate mogućnost da ostvarite odlične pregovore- Slede vam lepe vesti i ljubavne SMS poruke.

LAV

Ona: Sunce u drugom polju treba da koristite za finansije. Mars vam daje novu pokretačku energiju, pa se više neće osećati slomljeno kao prethodnih nedelja. Ovo ujedno donosi razrešenje nekih porodičnih tenzija. Ako ste slobodni, imaćete značajan susret u ljubavi. To može da bude osoba vatrenog znaka ili muškarac koji dolazi sa putovanja.
On: Uz podršku Marsa imate priliku da ostvarite svoje ciljeve. Ovaj period treba da iskoristite za rešavanje finansijskih transakcija. Zbog Saturna u Škorpiji sve pslovne situacvije vam se odlažu i komplikuju, ali ćete uz podršku Jupitera na posletku znati čemu je to služilo. Vi testirate svoje sopstvene granice i menjate se kao osoba. Ovo je period ličnog usavršavanja i promena na bolje.

DEVICA

Ona: Lepe planate u vašem znaku ukazuju da uz pomoć šarma možete mnogo toga da ostvarite. Merkur u drugom polju doprinosi stabilizaciji finansijske situacije. Venera, planeta ljubavi i lepote boravi u vašem znaku, pa predstavljate pravi magnet za osobe suprotnog pola. Mnogi ljudi su očarani vašom pojavom. Mars podrazumeva da ćete imati nove porodične izazovne situacije sa više rasprava.
On: Pozitivan uticaj planeta donosi vam zanimljiv razvoj događaja na emotivnom planu. Možete lako da se zaljubite. Otvoreni ste za novu ljubavnu romansu. Merkur u Vagi podrazumeva da je dobar trenutak za dodadatnu zaradu ili rešavanje finansijskih probelma. Mars će vam doneti porodične probleme ili nešto što je u vezi sa stanom.

VAGA

Ona: Dok Venera prolazi kroz Devicu treba da budete strpljivi jer vam sve deluje neracionalno i nejasno. Imate sve šanse pogrešno da procenite situacije u kojima se nalazite. U ovom period ste zatvoreniji i ne želite da razgovarate o tome kako se osećate. Mars u Strelcu donosi poboljšanje odnosa u ljubavi jer ćete uz pomoć razgovora moći da dođete do kompromisa.
On: Venera u dvanaestom polju doprinosi ne samo da sumnajte u druge nego i su sebe. Buidte oprezni da donošenjem važnih odluka jer niste trenutno u stanju da procenite šta je najbolje za vas. Mars vam donosi direktne razgovore i kritike od strane osoba do kojih vam je stalo. U ljubavi Strelčevi mogu da vam budu intrigantni.

ŠKORPIJA

Ona: Mars u Strelcu donosi vam period kada ćete najviše biti koncentrisani na finansije. Ovo je dobar trenutak za uvećanje zarade ili naplate većeg novca. Sa Venerom u Devici vaše partner je prijateljski nastrojen prema vama ali je u isto vreme i proračunat. Saturn sve više utiče da se vaša ličnost kompletno transformiše do kraja godine.
On: Ulazak Marsa u Strelca nagovestio je odličan finansijski period. Biće vam lako da ostvarite zaradu ili zahtevate veći novac. Saturn presudno utiče na donošenje svih vaših odluka koje u tom smislu moraju kompletno da vam promene život. Iako vam se ne čini, vi jeste spremni za sve promene. Zaboravite strahove i borbu sa prošlošću i prepustite se novitetima koji dolaze.

STRELAC

Ona: Mars u vašem znaku ukazuje da ste ušli u dinamičan period koji vas je probudio iz uspavane faze i naterao na akciju. Najbitnije vam je da se krećete i ulažete energiju u ostvarivanje svojih ciljeva. Na emotivnom planu možete da očekuje više inicijative od strane muških osoba koje žele da vas osvoje. Možete da očekujete nedelju sa više kretanja, događaja i izlazaka na mesta javnog tipa.
On: Mars u prvom polju čini vas jačim i dominantnijim, pa ćete imati dovoljno energije i samopouzdanja da se suočite i sa najvećim problemima. Mars vam donosi više dešavanja na svim žviotnim poljima, a u ljubavi vam donosi neočekivane obrte situacije. Planete u Devici podrazumevaju ključne događaje u karijeri.

JARAC

Ona: Mars u dvanaestom polju donosi vam pad energije i manjak samopouzdanja. Bićete mnogo više iscrpljeni, pa je najbolje da se odmarate. Ovaj period vas podseća da stalno treba da radite na sebi i svom usavršavanju. Ako ste zauzeti, bilo kakvo putovanje sa voljenom osobom će biti pravo rešenje. Slobodni Jarčevi i dalje osciliraju između prijateljstva i ljubavi.
On: Pozicija planeta podseća vas da je vreme da promenite ambijent u kome se nalazite. To može da bude kraće ili duže putovanje, pa čak i preseljenje. Vama je potrebno više odmora, a i pravo mesto na kome ćete se osećati dobro. Na poslu ćete ostvariti novu saradnju sa Vagom.

VODOLIJA

Ona: Mars u Strelcu donosi vam smanjenje tenzija i razrešenje situacije na poslu. Planete u osmom polju ukazuju da ćete poboljšati finansijsku situaciju ili možda rešiti pitanje nasledstva. Iako mnogo rizikujete u ovom periodu, planete ukazuju da će se sve odigrati u vašu korist. U ljubavi ste mnogo više rezervisani.
On: Položaj planeta vam više odgovara pa će pojačana nervoza koju ste osećali prestati u ovom periodu. Planete u osmom polju ukazuju da ponajviše brinete o finansijama ili kako da rešite naplatu većeg novca. Ova sedmica donosi vam veću podršku prijatelja, što nije bio slučaj prethodnih nedelja. Vama je prijateljska podrška u ovom periodu najznačajnija.

RIBE

Ona: Mars u desetom polju podrazumeva turbulencije na radnom mestu. Ovo je period sa puno akcije i tenzija na radnom mestu. Ova pozicija nije toliko loša za vas jer će vas naterati da se borite za svoje ciljeve. Zbog planeta u Devici delujete veoma šarmantno na osobe koje srećete u javnosti. Ako ste slobodni, imaćete najmanje dva udvarača.
On: Ulazak Marsa u Strelca doneo vam je nove izazove na poslu. To ne znači da oko toga nećete morati da se potrudite. Očekuje vas nadmetanje i sukob mišljenja, naročito sa nadređenima. Teško podnosite bilo kakve sugestije i naređenja, tako da ćete upadati u konflikte. Razmišljate o više ženskih osoba.

Balkan lifestyle/Pressonline

Twitter
Google+

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version