SHARE

Пласман кошаркаша Србије у финале Светског првенства у петак увече славио се у свим државама некадашње Југославије!

Колико је велико интересовање владало за тријумф кошаркаша Србије говори податак да је више од два милиона људи прочитало текст “СЛАВИ ЦЕЛА ЈУГОСЛАВИЈА: Кошаркаши Србије дигли на ноге Хрватску, ЦГ, Словенију, Македонију и БиХ!”

Своје емоције и радост читаоци Курира од Вардара до Триглава оставили су на страницама нашег портала. Сви су честитали успех кошаркаша Србије, али су читаоци из Србије захвалили на готово сваком коментару.

Издвајамо неке од стотина коментара.

брана
Док цитам ове коментаре сва сам се најезила од позитивних коментара.Хвала Хрвојима,Дрезенима и свим осталима паметним младицима и девојкама посебно из Хрватске који веома емотивно коментарису насе дивне момке,који су како је неко од вас рекао вец сампиони,без обзира на исход.Конацно да нема у редовима мрзње,вец постовања.Такодје много нас из Србије је било уз Цилица и драго нам је сто је победио. Увек це нам бити близи од било кога из стране земље.Ми смо сви исти народ од крви и меса.Само тако.Немојмо да нас води мрзња, злоба,вец постовање једни према другима.Б Р А В О М О М Ц И !!!

Стјепан Лучић
Прије свега моје честитке на изванредној игри србијанске репрезентације! Свим вашим репрезентативцима…. скидам капу до пода! . YУ као држава једноставно као више не постоји (не желим отварати непотребне расправе зашто је то тако) и ово је успјех Србије , а не неке “фиктивне ” YУ”!. То што данас живимо у разним државама друга је “прича”, али заиста не видим разлога зашто не бисмо једни према другима имали “позитиван набој”. Кад не игра хрватска “репка” ја увијек навијам за оне из бивше YУ јер сте ми сви ви ближи по свему него неки Њемци, Амери Енглези или не знам …било тко други….који су ми “ни род ни помоз Бог”. Дакле, само храбро….нису ни ти Амери непобједиви! У финалу ћу од свег срца навијати за Србију

дарко марковиц југословен
цитам ове коментаре и немогу да верујем сузе саме крецу ста нам урадисе зликовци зарад својих интереса поздрав свим добрим људима из бивсе југе.п.с.надам се да цемо скинути границе и поново бити као пре.замислите кад смо оволико добри какви би тек били да су у тиму јос макар по један словенац,хрват,босанац,црногорац и македонац били би непобедиви.

Б.С.
Незнам ста ме висе радује, пласман у финале или реакције насе браце из бивсе Југе. Дивно је видети колико цасних и добрих људи има меду нама свима.
За разлику од свакодневних коментара из “суједне дрзаве” данас се јављају прави људи којим зелим свако добро као и насим момцима у финалу против стереоида.
Цеститам и ја вама у лепој Хрватској на фантастицан успех Цилица на Г. Слему у Н.Ј.
Узивајте у игри момци и волите то сто цините па како буде у финалу, пез оптерецења само задовољство да вама влада онда све иде…

Хрват Из Ријеке
Сједим овако касно и цитам коментаре. Размисљам…. Колико је нам је мало потребно да смо сретни. А онда помислим… На ста нам лице ове насе земље након сто су нас смисљеним планом посвадили. Зали Бозе једне сузе дјетета, мајке или било кога тко је изгубио некога свога у паклу рата. Ја цу увијек навијати за сусједе, моји ми никда то не би замјерили. Навијат цу и за Дјоковица и за друге осим кад играте против нас 🙂 Тада цу из свега гласа бодрити своје.
НЕКА ВАС БОГ ПРАТИ У ФИНАЛУ…….. до побједе наравно

Море_ХР
Браво сусједи!!! Гледао сам вас јучер, навијао за вашу репрезентацију и уживао у сваком тренутку!
Срце ми је пуно, онако храбро и срцем играти за домовину- можемо само учити од вас, сви!
Надам се да ћете против САД-а поновити лепршаву игру из првог полувремена контра Француза, па да се Амери запитају какав их је ово еуропски брзи воз захватио и згромио! СРЕТНО!!!

SHARE

Оставите одговор