Kandidat SNSD-a, DNS-a i SP-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik istakao je danas u Krupi na Vrbasu da je, zahvaljujući sadašnjoj vlasti koju predvodi SNSD, Srpska jaka i stabilna, te da tako mora ostati i ubuduće.

„SNSD pred građane izlazi čistog obraza, jer smo realizovali i realizujemo mnogo važnih projekata u Republici Srpskoj. Republika Srpska mora da bude voljena i mi šaljemo poruke ljubavi, pa i prema političkim protivnicima“, rekao je Dodik na javnoj tribini SNSD-a.

On je naglasio da neke druge politike, koje se nude u Republici Srpskoj, ne mogu da garantuju njenu stabilnost.

„Stabilnost koju sada imamo može da bude olako izgubljena. Narod podržava ono što radimo i vjerujem u veliku pobjedu SNSD-a“, dodao je Dodik.

On je napomenuo da kadrovi SNSD-a, među kojima su Željka Cvijanović i Igor Radojičić, rješavaju probleme građana u Srpskoj.

„Vlast predvođena SNSD-om povisila je plate u Srpskoj, sagradila nove školske objekte, povećala BDP, radi na izgradnji infastrukture, a gradimo i autoput prema Doboju i dvije termoelektrane“, naveo je Dodik i napomenuo da investitori imaju povjerenje u jake političare.

Kandidat SNSD-a, DNS-a i SP-a za srpskog člana Predsjedništva BiH iz Željka Cvijanović kaže da je SNSD ojačao Republiku Srpsku i da očekuje apsolutnu pobjedu ove stranke na predstojećim opštim izborima.

„Vlast u Republici Srpskoj predvođena SNSD-om, uprkos globalnoj ekonomskoj krizi, učinila je sve da ne budu umanjena prava nijednog radnika i stanovnika u Srpskoj. Nijedna aktivnost značajna za Srpsku nije i neće biti zaustavljena“, rekla je Cvijanovićeva.

Prema njenim riječima, institucije Republike Srpske učinile su sve da pomognu domaćinstvima stradalim u poplavama.

„Znamo šta radimo i gdje idemo, jer apsolutno upravljamo svim procesima. Očekujem da Dodik ponovo bude izabran za predsjednika Srpske, jer je odlučan i zna šta radi, a ne da za predsjednika bude izabran neko ko se nervozno smije i kikoće“, dodala je Cvijanovićeva.

Ona kaže da zna interese Republike Srpske koje će kvalitetno braniti u Sarajevu.

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici 3 Igor Radojičić istakao je da je cilj SNSD-a pobjeda na oktobarskim izborima.

„Ovo će biti treća istorijska pobjeda SNSD-a na opštim izborima, uključujući i pobjedu za predsjednika Republike Srpske i člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske“, rekao je Radojičić.

On je napomenuo da SNSD-u treba jasna skupštinska većina.

„Želimo da nakon ovih izbora nastavimo da radimo na poboljšanju ekonomske situacije i da održimo političku stabilnost koju je obezbijedio SNSD“, dodao je Radojičić.

Nosilac liste SNSD-a za Parlamentarnu skupštinu BiH u Izbornoj jedinici jedan Nikola Špirić očekuje aposolutnu pobjedu ove stranke.

„SNSD rješava probleme građana i bori se za interese Republike Srpske, a ne kao neki drugi koji su nemilice prenosili nadležnosti sa Srpske na nivo BiH. Zbog toga je važno da i u narednom periodu nastavimo sa našom politikom, čiji je cilj jačanje Republike Srpske“, rekao je Špirić.

Na javnoj tribini SNSD-a predstavljeni su kandidati za Narodnu skupštinu Republike Srpske i parlament BiH.

Ostavi poruku