Joksimovići, koji su se venčali prošle godine na Maldivima, u nedelju organizuju crkvenu ceremoniju i krštenje sina, a veselje će biti u restoranu u kojem meni košta i do 90 evra.

Jovana i Željko Joksimović privode kraju pripreme za svadbu, koju će prirediti u nedelju 14. septembra.

Tog dana će se venčati u crkvi i krstiće šestomesečnog sina Kostu. Poznati supružnici će se tako zavetovati jedno drugom pred Bogom godinu i osam meseci nakon što su na Maldivima izgovorili sudbonosno „da“.

Veliko slavlje za oko 200 zvanica biće upriličeno u jednom od najelitnijih beogradskih restorana čija će bašta tog dana biti posebno dekorisana. Kako smo saznali, svadbeni meni po osobi kreće se od 65 do 90 evra, a Joksimovići su se odlučili za najskuplji jer svojim gostima žele da pruže sve najbolje. Samo za restoran mladenci će iskeširati 18.000 evra, ali kad se troškovima doda i venčanica, odelo, dekoracija i muzika, dolazi se do sume od 25.000 evra. Široko.

– Jovana i Željko su odlučili da za svoje goste odaberu najbolje. Ako ih vreme bude poslužilo, svadba će biti upriličena u prelepoj bašti restorana. Mladenci su se odlučili za švedski sto, na kome će se pored hladnog predjela naći svi specijaliteti domaće kuhinje, sirevi, jagnjetina, prasetina, mešano meso, morski plodovi, a služiće se najskuplja vina i žestoka pića – priča naš izvor blizak ovom paru.

Jovana će na venčanju nositi venčanicu Darka Kostića.

Balkan lifestyle/Kurir

Twitter
Google+

Ostavi poruku