Marko Milićev (33), koji je 25. jula na Brankovom mostu pregazio Luku Jovanovića (21), juče nije želeo da odgovara na pitanja tužioca o tome gde je sakrio „kantrimen“.

Pred saslušanje Milićeva, u zgradu Palate pravde, došao je i njegov otac. On je nakratko razgovarao s Dejanom Ćasićem, kog je Milićev angažovao za branioca, a zatim je ostao strpljivo da čeka da vidi sina. Straža mu nije dozvolila da priđe, kao ni da mu da stvari koje je poneo.Međutim, kad smo hteli da ga pitamo za komentar, on je samo odmahnuo glavom i kratko rekao:
– Nisam mu ja otac!

Marko Milićev već je samo nezainteresovano pokušao da objasni da nije ni od koga bežao.
– Mene je policija 7. avgusta privela u Beogradu. Saslušavali su me pet sati i kad su mi rekli da mogu da idem, pitao sam ih da li mi je kretanje ograničeno. Odgovorili su da sam slobodan građanin – rekao je Milićev, koji tokom celog saslušanja nije pokazao nikakve emocije, bilo da je reč o strahu ili besu.

Podsetimo, Milićeva je policija zaista uhapsila 7. avgusta u Beogradu zbog sumnje da poseduje drogu. On je priveden, a „audi TT“ u kom je bio oduzet mu je, pošto je utvrđeno da je ukraden. Međutim, pošto narkotici nisu pronađeni kod njega, ubrzo je pušten na slobodu. U tom trenutku policija još uvek nije imala čvrste dokaze da je on bio za volanom automobila koji je usmrtio Luku.

Ostavi poruku