Naslovna Vijesti Ana Nikolić ostala bez dinara!

Ana Nikolić ostala bez dinara!

0

NIKOLIĆEVA SE SA ODMORA VRATILA PRAZNIH DŽEPOVA

Ana Nikolić vratila se sa letovanja bez prebijene pare. Kako „Alo!“ saznaje, pevačica je tokom boravka na Siciliji i Azurnoj obali potrošila poslednji dinar koji je imala te je bratu naredila da joj što pre nađe tezge kako bi opet mogla da funkcioniše.

– Još pre odlaska na more, Ana se poprilično istrošila opremajući stan koji je skoro pazarila. Samo za enterijer izdvojila je oko 30.000 evra. Pored toga, kupila je i auto, što joj je gotovo opustošilo štek sa novcem. Neposredno pre odlaska na more, žalila se prijateljici da je skoro sve pare potrošila, a još mora da ide na more na Siciliju i Azurnu obalu, što je pre toga uplatila – govori izvor „Alo!“ blizak pevačici.

Kako saznajemo, pevačicu je obilazak Palerma skupo koštao, budući da je to grad u kojem može dobro da se šopinguje, a već i vrapci na grani znaju da je Ana slaba na dobre krpice i skupe cipele. Samo u ovom italijanskom mondenskom letovalištu ostavila je 5.000 evra, dok troškove sa Azurne obale ni samoj sebi ne sme da prizna, a ne bratu, koji je svakoga dana ispituje na šta je potrošila silne pare.

Ono što je sigurno, Ana se u Beograd vratila bez prebijene pare i sad ne može da iščeka prvu tezgu kako ne bi morala da se zadužuje. U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pozvali smo Aninog brata i menadžera, ali se do zatvaranja broja nije javljao na telefon.

Ana ispraznila i štek za nove pesme

Od svake tezge Ana Nikolić odvaja pare na stranu koje su namenjene za kupovinu novih pesama. Koliko joj je sada zagustilo, govori i činjenica da je i taj štek Ana ispraznila, te je umesto novih kompozicija pazarila nove krpice, tašne i cipele. Izgleda da se zgodna Paraćinka vodila time da nije važno šta pevaš, nego u čemu, pa će bar svoju publiku iznenaditi novim izgledom.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Twitter
Google+

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version