Dnevni horoskop…

Ovan (21. 3. – 20. 4.)

Možete naplatiti nešto što vam se duguje, ali danas povedite računa kako trošite. Promenljivog ste raspoloženja, ali nemate razloga da budete neraspoloženi. Više strahujete, doduše neopravdano. Opustite se u društvu prijatelja. Prijatna iznenađenja slede.

Bik (21. 4. – 21. 5.)

Nemate nekih bitnih dešavanja na poslu. Samo pažljivo komunicirajte sa saradnicima ili šefovima. Nije vreme da se borite za nešto. Promene ubrzo slede, ali ne treba vi da ih pokrećete. Zauzete očekuju dueli sa voljenom osobom.

Blizanci (22. 5. – 21. 6.)

Neočekivani troškovi pojačavaju vašu brigu. Nemate razloga za toliki strah. Mnogo toga vam poslovno ide u prilog i naglašava se potencijalni boljitak, koji bi bio dugoročan. Opustite se i uživajte u flertovima.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Gužva se za vas i dalje nastavlja. Nešto reogranizujete ili ste bitan faktor u poslovnim promenama koje su se pokrenule. Vi volite da radite, ali vas opterećuju odnosi sa saradnicima koji su lenji. To već ne možete da promenite, pa je nervoza nepotrebna.

Lav (22. 6. – 23. 8.)

Možete da se oslonite na izvesne srećne okolnosti tokom dana. Dolazi do realizacije nečega što ste čekali. Naročito je povoljno za one koji rade u manjim firmama, bave se privatnim biznisom ili honorarnim poslom.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Ovo je dan u kojem treba da se opustite i ne brinete tuđe brige. Možete biti iskorišćeni ili će se pogrešno tumačiti vaše reči. Ako možete, isplanirajte neki put ili ugostite nekoga iz drugog mesta. Prijatelji su vam bitan oslonac.

Vaga (24. 9. – 23. 10.)

Vreme je da nešto privedete kraju i reorganizujete se. Ovo je poslednji dan da možete da se oslonite na nekoga, pa to i iskoristite. Moguć je finansijski dobitak ili pohvala od nadređenih. Pokrenite se jer vas očekuju interesantna poznanstva tokom večeri. Sledi dobra zabava.

Škorpija (24. 10. – 22. 11.)

Teško se nosite sa razočaranjima, pa će tako biti i danas. Skloni ste da preuveličavate neke svoje trenutne emocije. Imate podršku saradnika, ali verovatno ne na način na koji ste očekivali. Dan je interesantan za nova poznanstva, i to preko posla.

Strelac (23. 11. – 21. 12.)

Budite mudri i ne izgovarajte sve ono što vam pada na pamet. Tokom dana vas očekuju interesantna dešavanja. Imate sposobnost da se odlično snalazite u novonastalim okolnostima. Izađite na mesto sa živom muzikom.

Jarac (21. 12. – 21. 1.)

Danas je posebno bitno da ostanete koncentrisani i da slušate priče osoba koje su vam bitne. Neke sitnice isplivavaju na površinu. To će nekako promeniti način na koji sagledavate nešto što smatrate jednim problemom. Interesantan dan.

Vodolija (21. 1. – 19. 2.)

Dešavanja idu u pravcu izvesnih novina i za vas srećnih okolnosti. Napokon vam dalja dešavanja deluju optimistično. Popravlja se vaš odnos sa nadređenima ili finansijska situacija. U večernjim satima izađite na poznato mesto.

Ribe (20. 2. – 20. 3.)

Odluke koje donostite utiču na još nekoga, pa bi trebalo da razmislite kako ćete neke stvari izgovoriti. Vreme je da budete sebični, pošto već dugo više mislite na druge nego na sebe. Ne razmišljajte o ulasku u vezu. Biće interesantnih ponuda.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Twitter
Google+

Ostavi poruku