SHARE

Nedeljni horoskop…

OVAN

Ona: Izaovna pozicija Marsa donosi vam razne konflikte, a naročito sa osobama suprotnog pola. Nedelja koja je pred vama treba da se iskoristi za posao jer vas očekuju lepe vesti, a možda i ponuda za saradnju. Impulsivan Uran iz vašeg znaka menja svaki momenat i navike koje ste imali do sada i stavlja vas i nepredvidive situacije.
On: Planete u Devici donose vam odličnu analiičnost na poslu. Možete lako da ostvarite svoje ciljeve i ostavite dobar utisakna saradnike. Vaše česte promenne raspoloženja i nervoza kroz koju prolazite, trajeće i ovu nedelju. Na emotivnom planu je potrebno da budete tolerantniji.

BIK

Ona: Venera u poetom polju ukazuje da ste veoma šarmantni i zanimljivi na svim mestima na kojima se pojavite. Bićete poželjni na svakom skupu, a lako možete da se zaljubite. Na poslu vam se ukazuje prilika za dodatnu zaradu. Zauzeti Bikovi razmišljaće o proširenju porodice.
On: Venera u petom polju odgovorna je za to što vam je ovaj period zabavan. Izlazićete mnogo više i biti glavna zvezda na mestima za zabavu. Mnogim ženama ćete biti izazov, jer zračite šarmom, a zapravo ste veoma proračunati. U ljubavi niste preboleli osobu iz prošlosti.

BLIZANCI

Ona: Lepršavi Merkur doprinosi da imate potrebu više da izlazite, kao i da budete na mestima javnog tipa. Planete u Devici ukazuju da je pravi trenutak da promenite životne navike. Na poslu kritičan period traje i predstojeće nedelje. To može da budete podsticaj da nešto menjate.
On: Pošto je Merkur u Vagi vi život prihvatate sa lakoćom, ali ste u isto vreme iznenađujuće neodlučni. Radićete više stvari istovremeno, a opet imati velika očekivanja od strane najbližih osoba. Mars je zaslužan za nervozu na radnom mestu, tako da i dalje najviše energije trošite na bespotrebne tenzije na poslu.

RAK

Ona: Naglašeno treće polje treba da iskoristite da završite papirologiju koja vam je važna. Ovo je period razmenjivanja pisama, SMS poruka i lepih vesti. Možete da očekujete samo povoljne ishode pregovora. U ljubavi tvrdoglavo branite svoje greške. Imate novu poslovnu ponudu od Lava.
On: Jupiter u Lavu stvara u vama potrebu da budete zapaženi i istaknuti na poslu u svakom smislu, bilo da je to da budete viđeni ili dobijete pohvale. Imate veće ambije, a naročito što se tiče veličine zarade. Devica fletujete sa vama.

LAV

Ona. Sunce u Devici utiče povoljno na vašu finansijsku situaciju. U ovom periodu ćete marljivo raditi kako biste mogli u kasnijem periodu da budete zadovoljni. Mnogim Lavovima ovaj perod doneće više rada i analize situacija u kojima se nalaze. Mars i dalje stvara porodične tenzije.
On: Planete u drugom polju stvaraju vam prilike za dodatnu zaradu. Pod uticajem Marsa ovaj period vam i dalje deluje iscrpljujući, tako da nema odmora za vas. Budite istrajni u svojim ciljevima ako želite da napredujete. Očekuje vas saradnja sa Devicama.

DEVICA

Ona: Dobar uticaj planeta iz vašeg znaka podrazumeva da u ovom periodu ništa nije nemoguće. Treba da iskoristite svoj šarm i moć ubeđivanja kako biste realizovali svoje planove. Zbog Marsa i dalje imate nesporazume sa osobama iz okruženja, ali to će potrajati još ovu nedelju. Nova ljubav je na pomolu.
On: Venera u vašem znaku stvara vam osećaj zadovoljstva i sreće. Vaša šarmantna priroda dolazi do izražaja, a mnoge osobe će biti oduševljene da vas upoznaju. Dobar je trenutak za preduzimanje inicijative i na poslovnom i na privatnom planu. Merkur vam donosi dodatnu zaradu u ovom mesecu.

VAGA

Ona: Venera u Devici ukazuje da ste znatno osetljiviji u ovom periodu i za mnoge osobe zatvoreni. Niste spremni za razgovore o emocijama, a veoma vas je lako povrediti jer sve doživljavate isuviše lično. Bavite se kreativnim stvarima i ne dozvolite da vas dotiču negativni komentari. Mars vam stvara komplikacije oko finansija i partnerstva.
On: Osetljiva pozicija Venere stavlja vas u senzibilan položaj u odnosu na druge ljude. Često menjate raspoloženja, muči vas nesanica i ne znate kako da iskažete svoja osećanja. Najbolje bi bilo više da se odmaratae i da ne padate pod uticaj osoba koje mogu negativno da utiču na vas. U ljubavi kriza traje i dalje.

ŠKOPRIJA

Ona: Intenzivan uticaj Marsa utiče na vaš život, a ponajviše na posao i životne navike. Vi posedujete trenutno neverovatnu energiju koja ruši sve pred sobom i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. To može da nagovesti novi poslovni početak. Imaćete više prijateljskih susreta u ovoj nedelji.
On: Marsova pozicija probudila vas je iz usapavne faze i podstakla na akciju. Planete u Devici donose vam nova poznanstva i zanimljiva prijateljstva. Na poslu sve vreme traje dinamičan period kada je na vama da preduzmete inicijativu. Moguća je promena radnog mesta. Povedite računa o svojoj ishrani.

STRELAC

Ona: Planete u dvanaestom polju čine vas emotivno ranjivom. Venera i Sunce u desetom polju povećavaju vaše poslovne ambicije. Još nekoliko dana ćete bti u povučenijoj fazi, a onda ulazite u dinamičan period sa mnoštvo dešavanja. Nije poželjno da se upuštate u tajne ljubavne veze.
On: Merkur u Vagi donosi vam mešanje ljubavi i prijateljstva. Mars u dvanaestom polju doprinosi da vaši strahovi isplivavaju na pvoršinu, pa ste zbog toga nesigurni. Sačekajte još nekoliko dana sa procenama i donošenjem važnih odluka. Mnogo toga će se promeniti za samo nedelju dana.

JARAC

Ona: Planete u devetom polju donose vam kontakte sa inostrantvom. Romansa može lako da vam se dogodi na putovanju. Trebalo bi u ovom periodu da se pozabavite završavanjem studija ili usavršavanjem znanja. Kroz protekle dve godine spoznali ste ko su vam pravi prijatelji. Obnovićete mnoge kontakte, dok ćete neke i prekinuti.
On: Saturnovi aspketi testiraju prijateljstva koja ste stekli sa godinama. Planete u devetom polju, osim za putovanja, treba da iskoristite za usavršavanje. Merkur vam donosi nove šanse na poslu, uz mogućnost saradnje sa Vagom ili Devicom.Ljubav vam nije priroritet u ovom periodu.

VODOLIJA

Ona: Još ovu nedelju Mars u Škorpiji proizvodi vam stresne situacije na polsu i u privatnom životu. Teško izlazite na kraj sa dešavanjima na poslu. Imate učestalije konflikte usled sukoba mišljenja. Sa Škorpijama treba da budete oprezni. Vaš emotivni život trpi zbog drugih dešavanja.
On: Nestabilna poziija planeta u vama proizvodi otpor prema dešavanjima na poslu. Imaćete utisak kao da vam je stopirana inicijativa, a zapravo je reč o prolaznoj fazi kada je potrebno da ulažete mnogo više strpljenja i napora. Ljubav može da vam se dogodi u inostranstvu ili sa osobom koja nije iz vašeg grada.

RIBE

Ona: Jupiter uveliko stvara pozitivan splet okolnosti na poslu za vas. Planete u sedmom polju ukazuju na nova dešavanja na ljubavnom planu. Nazadno kretanje Neptuna vraća vas u prošlosti i suočavanje sa neki greškama. Imate snažan poriv za putovanjima u daleke krajeve. Povremeno ste u raskoraku između onoga što želite i trenutno možete.
On: Neputnovi aspekti podrazumevaju suočavanje s realinim činjenicama i mogućnostima. Na prvi pogled možete da imate utisak da niste ostvarili neke svoje snove ali je to zaporavo suočavanje sa realnošću. Upoznaćete šarmantnu žensku Devicu. Možete u ovom periodu da imate više od jednog susreta na ljubavnom planu.

Balkan lifestyle/Pressonline

Twitter
Google+
SHARE

Оставите одговор