Naslovna Film JURIM AMERIČKI SAN – Katarina Radivojević: Ne koristim se krevetom da dođem...

JURIM AMERIČKI SAN – Katarina Radivojević: Ne koristim se krevetom da dođem do uloga! Foto

0

Atraktivna glumica Katarina Radivojević koja trenutno živi na relaciji Los Anđeles-Beograd, u intervjuu za “Jutarnji list” kaže da joj ne pada na pamet da statira u velikim produkcijama, kao i da nikada nije dobila nepristojne ponude od režisera ili producenata.

– U Los Anđelesu sam zimi, kada je sezona snimanja pilot-serija, i kod kuće kada me privuče neki zanimljiv projekat. Možda nisam još ostvarila holivudski san, ali sam se barem pozicionirala na takozvanu svetsku glumačku mapu.

To znači da mogu da budem i na Hvaru, a da me neko u Americi s ulogom za mene uvek može pronaći. A nije ni to bilo lako. Ipak sam u Ameriku stigla kao zrela i formirana glumica i tačno sam znala koje su uloge za mene, a to su žene s naglaskom iz istočne Evrope, ali tamnokose. Tako da ne bi bilo nikakve zabune. Objasnila sam i menadžeru da me ne zanimaju statiranja sa zadatkom u velikim produkcijama, nego glumačke role makar i u manjim, jeftinijim projektima – priča Radivojevićeva i dodaje da joj se u karijeri nije dogodilo da joj neko traži seks u zamenu za ulogu. Možda bi mi to pomoglo u karijeri, ali barem mirno spavam znajući da sam sve postigla isključivo svojim radom i zalaganjem, ne koristeći svoje ženske atribute kao prednost – zaključila je Katarina.

Balkan lifestyle/Jutarnji list/Alo.rs

Twitter
Google+

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version