Atraktivna glumica Katarina Radivojević koja trenutno živi na relaciji Los Anđeles-Beograd, u intervjuu za “Jutarnji list” kaže da joj ne pada na pamet da statira u velikim produkcijama, kao i da nikada nije dobila nepristojne ponude od režisera ili producenata.

katarina radivojevic.1

– U Los Anđelesu sam zimi, kada je sezona snimanja pilot-serija, i kod kuće kada me privuče neki zanimljiv projekat. Možda nisam još ostvarila holivudski san, ali sam se barem pozicionirala na takozvanu svetsku glumačku mapu.

katarina radivojevic.2

To znači da mogu da budem i na Hvaru, a da me neko u Americi s ulogom za mene uvek može pronaći. A nije ni to bilo lako. Ipak sam u Ameriku stigla kao zrela i formirana glumica i tačno sam znala koje su uloge za mene, a to su žene s naglaskom iz istočne Evrope, ali tamnokose. Tako da ne bi bilo nikakve zabune. Objasnila sam i menadžeru da me ne zanimaju statiranja sa zadatkom u velikim produkcijama, nego glumačke role makar i u manjim, jeftinijim projektima – priča Radivojevićeva i dodaje da joj se u karijeri nije dogodilo da joj neko traži seks u zamenu za ulogu. Možda bi mi to pomoglo u karijeri, ali barem mirno spavam znajući da sam sve postigla isključivo svojim radom i zalaganjem, ne koristeći svoje ženske atribute kao prednost – zaključila je Katarina.

Balkan lifestyle/Jutarnji list/Alo.rs

Twitter
Google+

Ostavi poruku