SHARE

Рукометни клуб Црвена звезда неће моћи наредне сезоне да се такмичи у Супер лиги Србије, као ни у једном другом рангу у домаћим оквирима, одлучила је Заједница мушке Супер лиге. Црвено-бели нису успели да се договоре са играчима којима се дугује новац и због тога нису успели да добију дозволу за такмичење.

“Изашли смо у сусрет, учинили све уступке, под условом да се постигне споразум са играчима којима се дугује новац, али нажалост, изгледа да то није уродило плодом. Немају сагласност играча којима се дугује”, рекао је за Спорт Драган Јаћовић, председник Заједнице мушке Супер лиге.

Према његовим речима, Заједница је пролонгирала рок пошто је Спортско друштво Црвена звезда послало писмену потврду да ће подржати екипу Ненада Перуничића.

“Дали су писмену гаранцију, навели рок до када ће да измире обавезе. Били смо спремни да то прихватимо у интересу спорта. Рок је био од децембра до 31. маја. Међутим, играчи, по информацијама које имам, нису били спремни да прихвате споразум. Изгледа да немају поверење у људе из рукометног клуба. Нажалост, Црвена зведа неће моћи да се такмичи ни у Суперлиги, ни у било којој другој лиги баш због ситуације које имају са тим играчима. По свему судећи, следи пауза од годину дана. Истекао је крајњи рок, све води ка томе. Нисмо спорни ни ми, ни Спортско друштво Црвена звезда, али изгледа да нешто шкрипи у односу играча и представника рукометног клуба”, закључује Драган Јаћовић.

Никола Докић, Никола Шљиванчанин, Урош Милошевић, Немања Зеленовић и Стеван Ћирић нису постигли договор са клубом.

SHARE

Оставите одговор