Naslovna Vijesti Željko i Jovana Joksimović za 10 dana prave crkveno venčanje!

Željko i Jovana Joksimović za 10 dana prave crkveno venčanje!

0

VODITELJKA I PEVAČ IZGOVORIĆE SUDBONOSNO „DA” PRED BOGOM

Željko i Jovana Joksimović, nakon što su se venčali pre dve godine na Maldivima, odlučili su da svoju ljubav krunišu i pred bogom. Kako ekskluzivno saznajemo, pevač i voditeljka će za deset dana napraviti veliko svadbeno veselje, nakon što sudbonosno „da“ izgovore i u crkvi.

– Jovana i Željko su se pre dve godine venčali na Maldivima, a sada su odlučili da obave i crkveno venčanje. S obzirom na to da su tada bili daleko od svojih prijatelja i rodbine, dogovorili su se da nakon što se venčaju u crkvi, prirede i veliko slavlje. Odlučili su se da svadbu naprave polovinom septembra, jer u tom periodu Željko nema nastupe, a i svi prijatelji i rođaci su u Beogradu, pa mogu da se okupe. Imaće oko 150 gostiju, a kako se ne bi stresirali zbog organizacije, angažovali su agenciju koja se bavi organizovanjem venčanja.

Ne znam da li će Jovana nositi raskošnu venčanicu, nije pričala o tome, mislim da želi da njena toaleta tog dana bude iznenađenje za sve. Siguran sam da će biti veselo, jer kada Joksimovići prave žurku, uvek se svi dobro provedu – rekao nam je izvor blizak voditeljki i pevaču.

Kako bismo proverili informaciju, pokušali smo da kontaktiramo sa Joksimovićima, ali se do zaključenja ovog broja nisu javljali na telefon.

Podsećanja radi, poznati par smuvao se 2008. godine, odmah posle „Evrosonga“, koji su zajedno vodili, nakon čega je Jovana raskinula veridbu sa Aleksandrom Zeremskim, a Željko je raskrstio sa devojkom Adrianom Čortan. Nakon četiri godine veze, voditeljka i pevač su se venčali na Maldivima, a pre pet meseci postali su roditelji dečaka Koste.

Kostu i dalje kriju od medija

Iako skoro svi bračni parovi svoju decu slikaju za časopise i prikazuju u javnosti, Željko i Jovana malog Kostu i dalje ne žele da slikaju. Razlog je nepoznat, ali ni paparaci nisu uspeli da ih uhvate čak ni u porodičnoj šetnji. Ove godine su letovali u Hrvatskoj i Crnoj Gori, tako da njihov naslednik ni tada nije uslikan kako uživa sa mamom i tatom na plaži.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Twitter
Google+

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version