PEVAČ OPLEO PO KOLEGAMA

Poznato je da veliki broj javnih ličnosti ima pored sebe mlađe partnere ili partnerke, a Mitar Mirić, koji je nekada važio za jednog od glavnih estradnih šmekera, smatra da takve veze nisu baš primerene. Naime, folker kaže da je sramota što pojedini pevači šetaju klinke i time se diče.

– Iskreno, sramota je što šetaju, kako oni kažu „piletinu“, meni se to ne dopada. Ne vidim šta mogu da imaju zajedničko sa nekim ko je mlađi 30 godina od njih. Bezveze mi je sve to – rekao nam je Mitar, a kada smo ga pitali da li to važi i za Eru, koji se pohavlio novom devojkom od koje je stariji 35 godina, kratko je izjavio:
– Rekao sam šta mislim o tome.

Inače, Mirić nam je priznao da je u trenutku prekida saradnje „Pinka“ i „Granda2, odlučio da ostane u jatu ružičaste televizije.

mitar miric 1

– Sa Brenom i Sašom nemam neki odnos, kada se sretnemo javimo se i to je sve. Oni su Lepa Brena i Saša Popović, a ja sam Mitar Mirić. „Pink“ je zakon i odlučio sam da ostanem na njihovoj televiziji. Smatram da je Popovićeva greška što se odvojio od Željka Mitrovića, ali dobro, vreme će pokazati svoje – kaže folker i dodaje da nikada ne bi ušao u rijaliti.

– Ne bih nikada gubio vreme u rijalitiju, tako gubim tezge, novac, a i glupo je da ljudi gledaju, kako spavam, kako jedem, da li sam uradio ovo ili ono. Pa, ja sam za jednu noć u rijalitiju pokazao šta sam hteo. O tome se pričalo mesecima, zasenio sam sve koji su tamo proveli tri meseca. Opet bih ponovio nešto slično, ne baš isto kao što je bilo u „Dvoru“, ali neki sličan događaj, što da ne – priča Mirić, koji, kako kaže, ne oseća krizu, jer zarađuje kao i pre.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Twitter
Google+

Ostavi poruku