SHARE

Dnevni horoskop…

Ovan
Ovnovi će biti zainteresovani da započnu novu emotivnu vezu, a ako su u vezi, da unesu svežinu u odnos s voljenom osobom. Ovog puta ne sme biti nikakvih tajni.

Bik
Bikovi će osećati pojačanu želju za promenom unutar svog životnog prostora. U tome će ih ometati što neće imati dovoljno vremena za sebe. Neophodno je da se bolje organizuju.

Blizanci
Blizanci će želeti da predstave drugima svoje nove ideje, ali to neće naići na očekivani odziv. Dan nije pogodan za putovanja. U komunikaciji su mogući nesporazumi.

Rak
Rakovi će nailaziti na teškoće na polju novca. Biće skloni da prekomerno troše. S druge strane, biće zainteresovani za poboljšanje odnosa s drugima i ostvarivaće plodne kontakte.

Lav
Lavovi će osećati želju za promenom u svom nastupu i izgledu, ali to neće biti prihvaćeno s odobravanjem, naročito među bliskim ljudima. Na emotivnom planu mogući manji konflikti.

Devica
Device će biti više nego obično u pokretu i raspoložene za komunikaciju sa drugima, kao i za zabavu. Na emotivnom polju će se odlično razumeti s voljenom osobom.

Vaga
Vagama bi bilo od koristi da se potrude da razreše sporna pitanja u odnosima s voljenom osobom i pojedinim prijateljima. Biće angažovane većinom oko privatnih poslova.

Škorpija
Škorpije će biti preopterećeni, što će ih činiti napetim i sklonim greškama koje ih mogu usporiti. Potrebno je da se bolje organizuju. Biće u pokretu i biće više nego obično zainteresovani za avanture.

Strelac
Ukoliko se prilagodite drugima i zaboravite na svoje male strahove, moći ćete da uživate i da se predate ljubavi. Ponovo vas hvataju zanos i idealizam, što treba iskoristiti.

Jarac
Stabilizovali ste se na finansijskom planu i način razmišljanja ide u dobrom smeru, ali ne smete dopustiti mešanje članova porodice. Možda s njima zbog toga dođete i u manji konflikt.

Vodolija
Defanzivni ste, ali to vam na neki način i prija jer vam pruža mogućnost da se pozabavite sopstvenim stvarima, distancirani od svih. Budite pažljivi u komunikaciji.

Ribe
Još jedan test odgovornosti u partnerstvu je pred vama i zato ne smete reagovati preterano. Strpljenje i tolerancija su ključ za prevazilaženje problema. Nesanica.

Balkan lifestyle/Kurir

Twitter
Google+
SHARE

Оставите одговор