PEVAČ ODUŠEVIO DOMAĆINE NA JEDNOJ PROSLAVI U AUSTRIJI

Da naši pevači pored krštenja i svadbi pevaju na različitim veseljima čiji je povod domaćinima i te kako bitan, pokazao je Šaban Šaulić, koji je proteklog vikenda bio angažovan na jednoj zabavi, a gde ga je gazda častio sa 10.000 evra. Kako „Alo!“ saznaje, povod za ovo neobično slavlje bila je saobraćajka sa srećnim krajem, a u tu čast je pevao kralj folka.

– U želji da svom sinu Dominiku, koji je pre godinu dana preživeo tešku saobraćajku priredi iznenađenje, njegov otac Boban angažovao je pevača Šabana Šaulića da peva na tom veselju, u glavnom gradu Austrije. S obzirom na to da niko od gostiju, pa ni slavljenik nije znao da njegov idol dolazi, kada se Šaulić pojavio i zapevao, svi gosti su od pozitivnog šoka zanemeli.

Uvidevši kakva je situacija, iskusni Šaban prišao je slavljeniku, zagrlio ga i poljubio, a zatim zapevao „Dođi da ostarimo zajdeno“, što je atmosferu dovelo do usijanja. Zadovoljan reakcijom gostiju i odličnim provodom gazda Boban, pored honora, dao je pevaču koverat u kom je bilo 10.000 evra – izjavio je za „Alo!“ izvor koji je upućen u celu priču, a zatim dodao:

saban saulic svadba

– Iako je znao da su naši sunarodnici u Beču galantni, Šaban nije ni slutio da se u koverti nalazi tolika novca. Kada je otvorio koverat, pevač je želeo da bakšiš podeli sa orkestrom, ali je gazda insistirao da taj novac ostane samo za njega, sa čim su se i ostali složili. S obzirom na to da je bio odlično počašćen, pevač se pošteno pesmom odužio prisutnima. Uz hranu i piće veseli gosti uživali su Šaulićevoj pesmi do ranih jutarnjih sati – završava priču naš, dobro obavešten izvor, koji nam je i dao fotografije sa ovog veselja.

Inače, folker je na ovom veselju pevao za ugovoreni honorar od 10.000 evra, a dobio je isto toliko bakšiša, te se kući vratio sa 20.000 evra, a pošto je napravio nezapamćenu atmosferu, domaćin nije žalio novac koji je dao.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Twitter
Google+

Ostavi poruku