Imaju probleme sa glasom

Osnivač benda Miligram Aleksandar Milić Mili i pevač Alen Ademović 11. septembra idu na operaciju glasnih žica. Ovom hirurškom intervencijom njima će biti otklonjeni polipi u grlu. Iako su se problemi sa glasom dogodili usred njihove velike turneje i planova, koji su unapred određeni sve do Nove godine, nije bilo ni pomisli da se operacija odloži jer njih dvojica već izvesno vreme vuku nešto što treba pod hitno da se sanira.

– Miligram je morao da otkaže nekoliko nastupa u septembru jer Alen i Mili treba da miruju mesec dana nakon operacije, koliko je predviđeno za oporavak. Iako su osećali promuklost i bol u grlu, mislili su da je nešto prolazno. Prosto su se preforsirali i od toliko nastupa, pevanja, ali i dima u noćnim klubovima, problem je kulminirao. Kada više nisu mogli da izdrže jer su se konstantno osećali loše, posetili su lekara, koji je rekao da pod hitno moraju da operišu polipe na glasnim žicama. Shvatili su ozbiljnost situacije i odredili datum koji će najmanje da utiče na posao, s obzirom na to da u oktobru izdaju i novu pesmu – otkriva izvor blizak grupi Miligram.

miligram 1

Momci će nakon postoperativnog perioda publici prvo predstaviti novi singl, a zatim sledi najavljeni veliki spektakl u Zenici 18. oktobra, gde će uživo isprobati tek pročišćene glasne žice. Do Beogradske arene taman će biti prilike da se, uz ostale mesecima unapred dogovorene tezge, dovoljno prekale, da 29. novembra zablistaju u punom sjaju na domaćem terenu.

Balkan lifestyle/Kurir

Twitter
Google+

Ostavi poruku