Naslovna Vijesti Milena Ćeranić moli Sašu Popovića da se vrati u „Grand”!

Milena Ćeranić moli Sašu Popovića da se vrati u „Grand”!

0

PEVAČICA NEZADOVOLJNA ANGAŽMANOM NA „PINKU“

Milena Ćeranić na sve načine pokušava da privoli Sašu Popovića da je vrati u “Grand”. Naime, pevačica već neko vreme preko zajedničkog prijatelja pozdravlja direktora najveće produkcijske kuće, a sve u nameri da ponovo svoje pesme izdaje za tu kuću. Koliko je daleko otišla, govori i činjenica da je prihvatila učešće u serijalu “Tvoje lice zvuči poznato” samo da bi se nametnula Popoviću i da bi bila u prilici da se sretne s njim.

– Milena je nezadovoljna na “Pinku” zato što se njen nastup na “Pinkovom” festivalu retko pušta na njihovim kanalima, a u emisije je gotovo i ne zovu. Razlog je rat koji vodi sa muzičkim urednikom te televizije Damirim Handanovićem. Zbog toga je zaključila da mnogo bolju reklamu može da ima u “Grandu”, pa sad na sve načine pokušava da dođe do Popovića – govori za “Alo!” izvor blizak pevačici.

– Ona se nada da će je Popović vratiti jer je vratio i Nemanju Stevanovića, zbog koga je i najurena odande. Prihvatila je i učešće u novom serijalu “Tvoje lice zvuči poznato” samo da bi mogla da mu se nametne jer će od ove sezone Popović u svojim emisijama ugostiti sve aktere tog šou programa – kaže baš izvor blizak Mileni.

Kako dalje saznajemo, Milenu će Saša Popović ugostiti sredinom oktobra u svom studiju u okviru emisije “Narod pita” , prvi put posle izbacivanja iz “Granda”.

U nameri sa dobijemo Sašin komentar, kontaktirali smo sa njegovom PR službom, ali nismo uspeli da dobijemo komentar do zaključenja ovog broja, a ni Milena se nije javljala.

Podsećanja radi, Milena Ćeranić izbačena je 2010. godine iz “Grand produkcije” jer je upravo Sašu Popovića tokom rijaliti programa “Farma” nazvala “ćorom”.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Twitter
Google+

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version