PEVAČICA ZAMALO ZAVRŠILA U ZATVORSKOJ ĆELIJI

Da nekada nije prednost to što ste javna ličnost, dokazuje i slučaj Jelene Karleuše, koja je dobila rešenje u kom se navodi da joj zbog neizmirene novčane kazne od 15.000 dinara, preti 15 dana zavora. Naime, pevačici je sud novčanu kaznu zamenio zatvorom od 15 dana, ali je ona odmah otrčala da isplati svoje obaveze.

jelena karleusa 21

Kao što se navodi, ukoliko Jelena po donošenju rešenja plati novčanu kaznu, rešenje se neće izvršiti, što je ona i uradila. Ipak, Jelena se u toku jučerašnjeg dana šalila sa ovom situacijom na svom profilu na Tviteru, pa je okačila sliku rešenja iz suda i iznad napisala:

– Čekam policiju u najlepšoj haljini! Zbogom Srbijo, idem 15 dana da se odmorim! Ne donosite mi cigare, ne pušim – objavila je Karleuša, a zatim i dodala:

– Ako neko uplati 10.000 evra na račun Doma za nezbrinutu decu u Zvečanskoj, idem u zatvor na 15 dana zbog saobraćajnog prekršaja! Dobrovoljci?

jelena karleusa resenje

Iako joj je stiglo rešenje da se novčana kazna zamenjuje kaznom zatvora, Jelena je odmah ispunila svoje zakonske obaveze i izbegla lisice

Izgleda da se ubrzo nakon tvitova predomislila, pa je kako smo saznali od njene PR službe, uplatila novac koji duguje.

– Reč je o saobraćajnom prekršaju i već je plaćeno – saopštili su iz Jeleninog tima.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Twitter
Google+

Ostavi poruku