SHARE

Прошла ноћ у Београду била је “напорна” за лекаре Хитне помоћи, јер се догодио више саобраћајних удеса у којима је било повређених, на Ади Циганлији и у Земуну тројица мушкараца су убодена ножевима и једна особа премунула после пада с четвтог спрата на Бежаниској коси, саопштила је јутрос Тањугу портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура.

Током прошле ноћи екипе београдске Хитне помоћи имале су доста посла, навела је Мацура и додала да су лекари имали 105 интервенција од којих 17 су биле на јавном месту.

У Главној улици у Земуну, синоћ у 19:36 сати, интервенисали су лекари Хитне помоћи где је четрдесетогодишњи мушкарац убоден ножем у пределу стомака и он је збринут у Клиничко-болничком центру (КБЦ) Земун.

Током ноћи, на Ади Циганлији два младића су, у одвојеним тучама, у кафићима избодени ножевима.

Један младић од 20 године, у 02:35 сати, убоден је ножем у леђа, у пределу бубрега, док је други младић, пола сата касније, убоден ножем у пределу између доњег стомака и бутине и обојица су превезена у Ургентни центар.

Хитна помоћ интервенисала је у 23:45 сати на Бежаниској коси где је једна особа пала с четвртог спрата зграде и преминула на лицу места, а лекари су могли само да констатују смрт, навела је Мацура.

Током ноћи у Медаковићевој улици повређен је тридесетогодишњи мушкарац у саобраћајној несрећи и, с лакшим повредама, пребачен је у Ургентни центар.

На Новом Београду, Код хотела “Југославија”, повређен је пешак, младић од 21-дне године и, с лакшим повредама, превезен је у КБЦ Земун.

У Београдској улици у Сремчици, 45 минута после поноћи лакше повреде у саобраћајној несрећи добили су двадесетогодишњи младић и шеснаестогодишња девојка, док су пар минута касније у Сурчинској улици повређене две девојке од 24 и 20 година и, с повредама врата, пребачене су у КБЦ Земун.

SHARE

Оставите одговор