Dnevni horoskop…

Ovan
Napustite loše navike i ne ugrožavajte razvoj događaja na emotivnom planu svojom tvrdoglavošću. Najdublje istine su sakrivene duboko u nama, zato se suočite sa sobom.

Bik
Osećaj da ste žrtva okolnosti i da nemate odgovore na neka bitna životna pitanja čini vas bespomoćnim i samim tim umornim. Obratite pažnju na tegobe s krvnim pritiskom.

Blizanci
Pripazite se da ne preterate u nekim zadovoljstvima. Iako odlično znate granice, uz dobro društvo u opuštenoj atmosferi možete otići u krajnost što se tiče pića, ali i hrane.

Rak
Obratite pažnju na telo, ono će vam reći šta ga muči. Zdravstveni problemi proizašli iz gojaznosti i anemije mogu biti aktuelni tokom dana. Ne podležite nervozi. Nova ljubav na pomolu.

Lav
Ne odbacujte savete koji mogu doći do vas na čudan način ili od osoba od kojih ne očekujete ni lepu reč, a pogotovu ne kvalitetan savet. Partner nešto krije od vas.

Devica
Strah i jeste deo neizvesnosti. U rukama ćete držati nešto izvesno i sigurno (možda papir, dokument o nepokretnosti, ugovor, legat, željene finansije).

Vaga
Sve je ostvarivo i kad je o novcu reč. Ne smete ishitreno praviti troškove. Nije vreme ni za odmor i putovanja, ali pitanje je da li ćete poslušati zdrav razum.

Škorpija
Emotivno ste prilično istrošeni i ostavljate partneru da popravi ili razori vezu. Ne volite da se razmećete rečima, pogotovu kad shvatite da ne dopiru do nečijeg uha.

Strelac
Ljubav vam pomera stare granice očekivanja. Otvorenije ćete pokazati svoja osećanja, ne prezajući od ishoda pitanja: Da li je to prava ljubav ili ne? Rizikujte slobodno!

Jarac
Obuzdajte svoje sulude reakcije i dajte šansu uspešnijim koracima. Finansijska situacija će oscilirati. Oprez u saobraćaju i sa oštrim predmetima, i čuvajte se prehlade.

Vodolija
U ljubavi sledi malo rastrojstvo. Emocije vas ometaju da podvučete crtu pod bizarne gluposti koje vas s vremena na vreme spotiču. Ne podležete pritisku, ali ni sami ne znate do kada.

Ribe
Očekuju vas nova ljubavna iskustva, a samo od vas zavisi u kom ćete smeru ići. Zdravlje je na udaru – prehlade, infekcije, alergije, kao i hroničnih oboljenja.

Balkan lifestyle/Kurir

Twitter
Google+

Ostavi poruku