Naslovna Vijesti Halid Bešlić i „Miligram“ napravili veče za pamćenje za 30.000 ljudi! Foto

Halid Bešlić i „Miligram“ napravili veče za pamćenje za 30.000 ljudi! Foto

0

Oduševili mnogobrojnu publiku

Spektakularnim koncertima Halid Bešlić i grupa „Miligram“ obeležili su drugi dan ovogodišnje „Gospojine“ u Novom Bečeju na Tiskom keju.

Prvo je na veliku binu izašao folk pevač Halid Bešlić koji je ređao svoje velike hitove kao što su „Zlatne strune“, „Miljacka“, „I zanesen tom ljepotom“ i mnoge druge. Oduševljenih 30.000 ljudi skakali su i zajedno pevali sa popularnim folkerom.

–Iznenadio sam se reakcijom publike. Znam da su ovde u Novom Bečeju na „Gospojini“ bile mnoge velike zvezde i drago mi je da sam se njima pridružio. Prepun sam emocija nakon koncerta i hvala predivnoj publici, rekao je Bešlić za „Pulsonline“ nakon koncerta.

Ništa manje uzbudljivo nije bilo u nastavku kada su se na binu popeli članovi grupe „Miligram“, ali bez Aleksandra Milića Milija.

Uoči koncerta vokal ovog benda Alen Ademović izjavio je za „Pulsonline“ da očekuje pozitivnu energiju od publike, što kasnije i nije izostalo.

Predvođeni Alenom ovaj sastav je uspeo da „zapali“ publiku hitovima kao što su „Vrati mi se nesrećo“, „Beograd noću“, „Lege lege“, ali i hitovima nekih drugih izvođača poput pesama „Bijelog dugmeta“, „Parnog valjka“ i drugih.

Balkan lifestyle/Pulsonline

Twitter
Google+

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version