PEVAČICA PROŽIVLJAVA TEŠKE TRENUTKE

Redžepova se zbog teške bolesti pluća oseća veoma loše, ne izlazi iz kuće i skoro ni sa kim ne komunicira.

Usnija Redžepova već dve godine boluje od teške bolesti na plućima i oseća se veoma loše, zbog čega joj se život pretvorio u pravu dramu, saznaje Kurir.

Nakon smrti njenog supruga Svetomira Šešića Šeleta, koji je preminuo početkom avgusta prošle godine od raka pankreasa, poznatoj pevačici drastično se pogoršalo zdravstveno stanje i od tada uopšte ne izlazi iz kuće.

usnija-redzepova i sele

– Redžepova se skroz povukla u sebe i skoro ni sa kim ne komunicira. Njen brat i snaja joj pomažu oko svega i stalno su uz nju. Razbolela se pre nego što joj je umro muž, i tad je imala podršku i oslonac. Dok je bila u prvoj fazi bolesti, normalno se kretala po gradu i radila je, ali kad je izgubila Šeleta, život joj se pretvorio u pakao. Ostala je sama i nesrećna, bez utehe. Zdravstveno stanje joj je kritično, jedva uspeva da se kreće. Usnija je veliki optimista i upravo zbog toga ne gubi nadu da će joj biti bolje, pa je stalno na lekovima i terapijama. Jaka je žena i sve trpi – otkriva naš dobro obavešteni izvor i dodaje da pevačicu često obilazi njena koleginica Merima Njegomir.

– Merima često ide Redžepovoj u posetu jer su dobre prijateljice. Ona brine za nju i posvećuje joj dosta pažnje. Često zaplaču zajedno, a ponekad se i smeju – rekao je jedan pevačicin prijatelj.

Pozvali smo Usniju i ona je potvrdila naša saznanja. Po glasu smo primetili da nije raspoložena za razgovor.
– Jeste tako, ali o tome ne bih želela da govorim! Nisam baš najbolje i zato me nigde nema. Nadam se da me razumete – izjavila je pevačica.

usnija-redzepova-1408745070-555319

Bogata biografija

VLASNICA BROJNIH HITOVA

Redžepova je jedna od retkih koja može da se pohvali bogatom diskografijom i hitovima kao što su „Rasule se kose moje“, „Živote moj“, „Niška banja, topla voda“, „O, pesmo moja“, „Ja sa juga, ti sa severa“ i mnogi drugi. Takođe je ostala upamćena kao čuvena Koštana – lik iz romana Bore Stankovića koji je dugo igrala na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu.

Reagovanja

Lepa Lukić: Volim je kao boginju

Čujem se s Usnijom, ali ne bih da komentarišem! Volim je kao boginju!

Nada Topčagić: Usnija se mnogo namučila

Usniju mnogo volim, nas dve smo mnogo vremena provele zajedno. Bile smo nenormalno bliske i dan-danas se poštujemo. Znam da je bolesna, ali nismo se čule u poslednje vreme jer sam ja imala obaveza i nisam bila u Beogradu. Moraću da je pozovem da vidim kako je. Žao mi je zbog svega što je zadesilo, toliko je dobra i nežna žena. Sećam se kad sam poslednji put srela njenog Šeleta, koji je rekao da je Usnija bolesna, toliko mu je bilo žao da se i on brzo razboleo. Ona se mnogo namučila.

Miroslav Ilić: Znam da je mnogo bolesna

Nisam se čuo s njom, ali preko mog prijatelja Zorana Kuzmanovića Munje se informišem o svemu i stalno se raspitujem. Znam da je bolesna i mnogo mi je žao zbog toga. Bio sam prošle godine na komemoraciji njenom suprugu Šeletu jer smo bili ortaci i mnogo smo radili zajedno.

Esma Redžepova: Svake noći se molim za nju

Žalosno je što se sve tako desilo i što mi je ona mnogo bolesna. Nismo se čule tri-četiri meseca i pozvala sam je da je pitam kako je, a ona mi je rekla: „E, moja Esma, ja sam loše.“ Rekla mi je da su joj tu brat i snajka, pitala sam je kad će doći malo u Skoplje i odgovorila mi je čim završi s terapijama. Plačem 24 sata zbog nje. Svake noći se molim bogu da ozdravi.

Balkan lifestyle/Kurir

Twitter
Google+

Ostavi poruku