Bračni par Živojinović iskeširao je oko pola miliona evra za nekretninu u Novom Vinodolskom

Folk zvezda Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović postali su vlasnici luksuzne nekretnine od 300 kvadrata u Novom Vinodolskom, a platili su je oko pola miliona evra. Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, bračni par je nedavno spazio jednu kuću na obali i nije im mnogo trebalo da se odluče da će to biti njihova nova oaza mira kada žele da se odmore.

– U blizini hotela u kom uvek letuju u Hrvatskoj u Novom Vinodolskom nalazi se kompleks kuća smeštenih na samoj obali mora koji im se izuzetno dopao. Jednu od njih Brena i Boba su kupili, pa će tako ubuduće letovati na svom posedu – kaže naš dobrobavešten izvor, i nastavlja:

– Na predlog prijatelja kod kog svake godine letuju, bračni par Živojinović odlučio je da pazari kuću tik uz obalu mora koja im se na prvi pogled dopala, jer upravo takav tip kuće zadovoljava sve njihove potrebe. Izuzetna građevina u svom posedu ima nekoliko apartmana. U svakom ima veliki dnevni boravak, spavaću sobu, raskošna kupatila, kuhinju sa trpezarijom i veliku terasu od mermera sa pogledom na more. Ugrađeni su video-nadzori sa alarmom, ali i izuzetno veliko dvorište, što je bilo presudno za kupovinu ove jedinice. Kako su oboje avanturisti, u budućnosti planiraju druženje sa porodicom i prijateljima upravo na svom imanju, gde će uz morske specijalite uživati sa dragim ljudima. Opšte je poznato da Brenin suprug Boba obožava da sprema razna jela, pa je tako za sebe već prisvojio veliki ozidan roštilj koji se nalazi u dvorištu.

U želji da nam i bračni par Živojinović lično kaže utiske, pozvali smo ih, ali do zaključenja ovog broja oni se nisu oglašavali.

Podsećanja radi, Lepa Brena 25. jula doživela je nezgodu, gde je polomila obe ruke prilikom pada, na terasi hotela u Novom Vinodolskom, gde se odmarala sa suprugom Bobom Živojinovićem i sinovima Stefanom i Viktorom. Nakon toga ona je hospitalizovana u lovransku ortopedsku kliniku, gde su je i operisali. S obzirom na to da je i dalje pod nadzorom lekara i fizijatra, Brena se uspešno oporavlja uz pomoć porodice i prijatelja koji su došli u Novo Vinodolsko.

lepa brena kuca

Sinovi Viktor i Stefan otišli da vide kuću

Kao što je „Alo!“ već pisao, Brenini sinovi Stefan i Viktor su već otišli u Hrvatsku kako bi videli mamu i tatu, ali i kako bi otišli da vide novu kuću. Njima se posebno svidelo što su im roditelji pazarili takvu velelepnu vilu, jer će sa društvom moći da letuju baš na ovoj destinaciji.

lepa brena i boba sa sinovima

Balkan lifestyle/Alo.rs

Twitter
Google+

Ostavi poruku