SHARE

АНА Дивац је данас у јавности осумњичена као неко ко је 25. јула на Бранковом мосту убио Луку Јовановића! Тим поводом супруга Владе Дивца огласила се и на Твитеру, указујући на неправду и бол које јој такве оптужбе наносе.

Наиме, она је вечерас написала: Ја возим сивог,обичног минија. Ено ми га у гаражи у згради паркиран. А да ли ће се ико бавити онима који су ме убицом назвали? Било ко?

Уследили су коментари којима јој се пружа подршка, али и Ани предлаже да се обрати правосудним органима и тужи оне који су је оѕначили као убицу младића.

Да подсетимо, Луку је покосио ауто „мини-морис кантримен“, за чијим је воланом, како је показала досадашња истрага био српски држављанин. Како сазнајемо, полицији још мало треба да би се до краја расветлио овај случај.

У овом тренутку, испитује се да ли је власник возила, највероватније са италијанским таблицама, у тренутку несреће био за воланом аутомобила.

Од италијанске, али и швајцарске полиције затражени су подаци о власницима овог модела аутомобила, који воде порекло из Србије. Такође, затражене су и информације о томе да ли је неко од власника оваквих возила, аутомобил продао српском држављанину.

SHARE

Оставите одговор