SHARE

У ТЕШКОЈ саобраћајној несрећи које се у петак нешто после поднева догодила на половини деонице новосадског Булевара Европа коју омеђавају улице Футошка и Хаџи Рувимова, погинуо је 43-годишњи Дејан Л.! Другом актеру несреће, Н. Ј. (27), из Бачке Паланке, који је, према досадашњим, незваничним налазима истраге виновник удеса, одређено је полицијско задржавање до 48 сати.

Обојица су се, у тренутку кобног „сусрета“, кретала од Футошке ка Хаџи Рувимовој, Дејан Л. „опел корсом“, а Н. Ј. џипом „лендровер“. Из засад неутврђених разлога џип је у једном тренутку, отпозади налетео на „корсу“. Ударац је био толико снажан да Дејану, нажалост, није било спаса.

– Наша екипа је позив добила тачно у 12.10 и на месту несреће била је за неколико минута – каже, за „Новости“, др Сања Покрајац Ненадић, из новосадске Службе хитне помоћи. – Повређени је, у том тренутку, још показивао знаке живота.

Хитна помоћ је Дејана, одмах, пребацила на одељење за реанимацију новосадског Ургентног центра. Пре него што су, међутим, тамошњи лекари успели било шта да ураде, он је издахнуо.

Слика на месту удеса је била стравична. Са задње стране потпуно разбијене „корсе“ која је, у односу на моћни „лендровер“, изгледала готово као дечји аутомобил, били су трагови крви, а делова аутомобила и комадића разбијеног стакла било је по целом коловозу.

Н. Ј. ће, како је саопштила ПУ Нови Сад, уз кривичну пријаву која га терети за тешко дело против безбедности јавног саобраћаја, бити приведен на саслушање надлежном судији за претходни поступак.

 

УДЕС КОД КОЛАШИНА

ДАЛИБОР С. из Ниша, возач „алфа ромеа“, његова супруга и дете од три године, тешко су повређени у саобраћајној несрећи која се догодила у петак ујутро, недалеко од Колашина, на магистрали Колашин – Подгорица.

Они су пребачени у Клинички центар Црне Горе, као и Комнен Недовић који је управљао „тојотом“, који је лакше повређен у судару, као и две особе које су биле са њим у колима.

Узроци несреће, међутим, нису саопштени. (М. С.)

SHARE

Оставите одговор